Atracții turistice canadiene de toamnă

Rocky Mountains, Alberta

În septembrie și octombrie zilele calde au trecut deja, ele devenind tot mai răcoroase și uscate. Păsările au plecat deja spre Țările Calde, iar în aer se simte deja mirosul toamnei.

Împăduriți si spectaculoși, Rocky Mountains din Alberta sunt o destinație preferată de canadieni în lunile septembrie si octombrie. Desi vremea este relativ răcoroasă în aceste luni, este totuși suficient de plăcut pentru a petrece puțin timp în aer liber.

Agawa Canyon Trip, Ontario

Excursia înspre Agawa Canyon cu trenul este o altă modalitate excelentă de a vedea culorile toamnei canadiene de la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Profitați de aceste zile de toamnă pentru a intra în adevăratul spirit al toamnei canadiene.

Niagara Parkway, Ontario

Niagara Parkway este drumul pe care Winston Churchill l-a numit ca fiind cea mai frumoasă excursie de duminică din întreaga lume, care urmează de-a lungul cursului râului Niagara, și care separă Canada de SUA. Aici veți avea posibilitatea de a face niște plimbări placute, și de a servi spre seară  un excelent pahar de vin Niagara.

Insula Prince Edward

Vizitând această provincie canadiană veți fi încântați de superbul colorit al toamnei și de toate peisajele.  Cu numeroase sate de pescari, hanuri si restaurante cu mâncare gustoasă, Insula Prince Edward  este o destinație perfectă pe timp de toamnă.

Există numeroase activități pe care le puteți face pe insulă, de la drumeții până la plimbări cu bicicleta, pescuit,  dar si vizitarea siturilor istorice. Plajele sunt de asemenea foarte frumoase, ceea ce înseamnă că veți putea admira fiecare răsărit si apus de soare. Aici are loc în fiecare an un festival al aromelor toamnei, care cuprinde numeroase evenimente culinare, legate de tradiția pescărească a locului.

Parerea ta conteaza