Atracții turistice canadiene primăveratice

Lista de lucruri pentru a vedea și de a face în Canada este infinită. Descoperă o lume întreagă de atracții. Stai pe Parliament Hill și vei vedea întreaga panoramă a  orașului Ottawa. Explorează galeriile de artă, muzeele și situri patrimoniale. Descoperă Niagara Falls pe uscat, apă sau aer. Caută aventura în aer liber, plimbă-te prin parcuri, sau vizitează rezervațiile naturale ale Canadei.

CN Tower

Urcă în partea de sus a CN Tower – cel mai înalt turn din lume și vei avea cea mai spectaculoasă vedere a orașului și vei vedea prin podeaua de sticlă malul  Lacului Ontario.

Muzeul Regal Ontario

Muzeul Regal Ontario ( ROM ) este unul dintre cele mai mari muzee din America de Nord, unde se pot vedea colecții complete de arte, știință și arheologie, și în plus vei descoperi cultura lumii și istoria naturală . Galeria de Artă din Ontario găzduiește mai mult de 79.000 de opere de artă , inclusiv o colecție incredibilă de artă canadiană. Vizitează Muzeul de pantofi Bata care vă oferă mai mult de 10.000 de produse – de la cizme de ren siberian la cizmele cu platformă ale lui Elton John.

Toronto Zoo

La Gradina Zoologică din Toronto  împreună cu familia sau prietenii veți putea vedea mai mult de 5.000 de animale. Este cea mai mare și mai diversificată grădină zoologică din Canada, unde veți putea admira de la cele mai dometice animale până la cele mai sălbatice și variate precum lei, tigri, urși panda, maimuțe, girafe sau elefanți.

Parcul de disctracții Paramount 

Și dacă ești și mai curajos urcă într- un roller coaster la Paramount Wonderland Canada , situat la doar 40 minute de centrul orașului pentru a avea parte de aventura maximă.

 

 

Parerea ta conteaza