Atracții turistice în Calgary

Calgary Zoo

Grădina Zoologică a orașului Calgary vă invită să admirați cele peste 1000 de animale din jurul lumii, de la munții Stâncoși până în inima Africii, organizându-se în ultimii ani și spectacole cu pinguini. Găsiți aici toate speciile de plante și animale de la Grădina Zoologică Calgary , care vă vor face să simțiți adevăratul spirit al faunei și florei canadiene, și nu numai.

Muzeul Aerospațial

Muzeul vă oferă o experiență unică atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, fiind organizat în două hangare în mărime naturală. Peste 20 de aeronave comerciale, militare și civile sunt expuse, iar vizitatorii pot să își facă poze in balonul cu aer cald.

În plus, în ultimii opt ani, muzeul a derulat un program educațional care oferă unui elev cu rezultate excepționale din Calgary oportunitatea de a petrece două săptămâni la United Space School la centrul spatial NASA.

Centrul național de muzică

Vizitând acest centru veți descoperi o lume a notelor muzicale care are să ofere câte puțin fiecăruia din voi, indiferent de vârstă. Iubitorii de muzică vor avea posibilitatea de a vedea una dintre cele mai mari colecții de instumente muzicale electronice din lume.

Multe instrumente care au aparținut celebrităților din domeniul muzical precum fostul pian al lui Elton John sunt expuse în cadrul acestui centru, cât și diferite piese de vestimentație din cadrul Canadian Country Music Hall of Fame Collection.

Heritage Park Historical Village

Vă invită să descoperiți cum arăta Vestul sălbatic, un loc atemporal unde vizitatorii au șansa să  călătorească în timp, de a călători cu un tren cu aburi adevărat și de a cunoaște pionieri , dar și să admire colecții unice, cum ar fi Gasoline Alley Museum care reunește 54 de autvehicule rare.

Cei care doresc pot chiar să servească masa aici sau să meargă la cumpărături. Heritage Park Historical Village oferă chiar și posibilitatea de a găzdui nunți sau alte tipuri de petreceri aici.

 

Parerea ta conteaza