Atracții turistice în Edmonton

Royal Alberta Museum

Royal Alberta Museum este unul dintre cele mai mari muzee din Edmonton , cunoscut și sub numele de Provincial Museum of Alberta. Acest muzeu găzduiește  peste 10 milioane de obiecte vechi, iar în vitrinele acestui muzeu veți întâlni obiecte din cultura și practicile diferitelor triburi de aborigieni care au trăit pe aceste meleaguri. Mai multe detalii aici.

Telus World of Science

Telus World of Science este situat în cartierul Woodcroft la nord-vest de centrul orașului. A fost deschis în 1984 și de atunci a fost extins de mai multe ori. Acesta conține cinci galerii permanente, o galerie suplimentară pentru expozitii temporare, un teatru IMAX, un planetariu, și un observator. Mai multe informații găsiți aici.

Parcul acvatic

Parcul acvatic din Edmonton World Waterpark este cea mai mare piscină interioara din lume și vă oferă activități atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: 17 tobogane, și numeroase piscine cu valuri. Este situat in Mall-ul West Edmonton, cel mai mare mall din America de Nord până în 2004. Mai mult, aici puteti opta să organizați petreceri cu ocazia zilelor de naștere. Vedeți mai multe detalii despre acesta și despre program aici.

Muttart Conservatory

Este unul dintre simbolurile orașului Edmonton, oferind o evadare în colorata, minunta lume a plantelor. Muttart Conservatory a fost deschis în 1978 de un vestit architect Canadian, și creat ca fiind o oază de pace și inspirație pentru toți vizitatorii acestui loc. Vizitând acest loc veți avea posibilitatea de a vedea minunatele grădini piramidale. Mai multe detalii veți găsi aici.

Parerea ta conteaza