Atractii turistice in Fredericton

Atracții turistice in Fredericton:

  •  Summer Music Festival / Festivalul de muzica

Vara aceasta festivalul va avea loc in Fredericton intre 10-22 august 2015

Încă de la începuturile sale în 1994, Festivalul de Muzică New Brunswick a atras unii dintre cei mai buni muzicieni clasici din Canada.
Seria de concerte include patru concerte de seară, cu un final special seara. Seria dispune de doi compozitori – unul bine cunoscut publicului, iar celălalt mult mai puțin cunoscut. Acest lucru oferă o oportunitate de a aduce muzica micilor compozitori cunoscuta publicul.

New Brunswick
Summer Music Festival
9 Bailey Drive, Room 22
Fredericton, NB Canada
E3B 5A3
Telephone 506-458-7836
Fax 506-453-4697

http://www.nbsummermusicfestival.ca/

  • Hartland Covered Bridge

Hartland, New Brunswick aici se gaseste cel mai lung pod acoperit din lume. Acesta a fost deschis în anul 1901, dar acoperit abia in 1921-1922. La acea vreme, a fost un scandal. Aceste tipuri de poduri au fost limbajul cotidian cunoscut sub numele de “poduri de sarutat” existand sentimentul ca moralitatea tinerilor era în pericol!

  • Podul are 390 m lungime și traversează râul Saint John. Este ușor accesibil de pe autostrada Trans Canada, ieșirea nr. 130. Podul este cu sens unic, cu semne de stop pe fiecare parte. Există un parc Riverside frumos pe o parte a podului, de asemenea.

 

  • Piața Ofițerilor / Historic Garrison District

Una din zonele cele mai frumoase și istorice locuri a oradului Fredericton este Piața Ofițerilor a fost numit unul dintre Top 10 spații publice în Canada! A fost un centru de activitate militară, când Fredericton a fost garnizoana la armatele britanice și canadiene. In iulie și august, acesta este locul de concerte vară în aer liber, ceremonia de schimbare a garzilor, teatru de zi cu zi în aer liber, și o varietate de festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului.

Este un spatiu public in aer liber situat in centrul orasului. Piata serveste ca un loc de intalnire pentru concerte in aer liber pe timp de vara. Pe timp de iarna piata este transformata intr-un superb patinoar.

Aici copilul tau poate lua parte la o zi din viata unui soldat;  1 oră de istorie și de divertisment.
Experiența este orientata spre copii intre 4 si 12 ani. Fiecare copil va purta tunică rosie din regimentul britanic și este prevăzut cu un tur ghidat al Casei Garzilor, birourile si blocul de celule. Fiecare copil primește o fotografie suvenir.  Zilnic, cu excepția duminicii.  Franceză la 11:15 și limba engleză la 13:15, pret: 9 $ pe copil

  •  Catedrala Christ Church

Catedrala Christ Church este biserica mama a Episcopiei anglicane de Fredericton. Catedrala este situata in partea de est a centrului orasului Fredericton, la intersectia dintre Brunswick Street și Strada Bisericii, și este o caracteristică importantă pe linia de orizont a orașului.

Constructia catedralei a inceput in 1845 si a fost sfințită în 1853.

Catedrala a suferit două incendii. În ambele, deteriorarea a cuprins în mare măsură turnul și zona corului de sub el.

În 1990 Catedrala a suferit o restaurare constând din refacing la fatada de piatra, repointing al plăcilor, curățarea lemnului, refinisarea de strane și sustinerea zidăriei la capătul de est. Bordajul de cupru și o cruce noua au fost instalate pe turla.

Catedrala a fost desemnata un Monument national al Canadei in 1981.

Copiii sunt bine veniti la toate serviciile de la Catedrala. Există o zonă de joacă cu covor aproape de intrare și două toalete cu stații de scutec. Grădinița și scoala de duminică sunt active în fiecare duminică în timpul anului școlar (septembrie – iunie), la 10:00 dimineata. Copiii care vin cu părinții la biserică, la ora 10:00 se pot bucura de un program special pentru copii.

  •  Mactaquac TreeGo

Este un sport in aer liber in care ai posibilitatea sa te cateri prin copaci ca si in copilarie. Este nevoie de echilibru, și știm că o poti face! Poti merge cu familia sau prietenii daca te simti increzator si poti râde cu voce tare în timp ce mergi peste un obstacol în mișcare.

TreeGO este distracție si libertate. Aceste cursuri aventura aeriene oferă o experiență diversă și interesantă în confortul de a fi atașat la cablurile de siguranță continue. Indiferent de varsta sau de nivelul de fitness, cursurile TreeGO  sunt concepute pentru plăcerea fiecaruia într-un mediu unic în aer liber. Cursurile de auto-gestionate TreeGO pentru copii, adolescenti si adulti vă permit să va deplasati printre copaci surprinzător și progresiv.

 

Parerea ta conteaza