Atractii turistice in Vancouver

Vancouver este un oras important situat in Canada, fiind considerat un loc plin de istorie, dar si modernism. Orasul este ideal pentru cei ce doresc un amalgam de lucruri, viata de noapte, cultura, restaurante, etc.

Stanley Park
Stanley Park se intinde pe o suprafata de 400 de hectare, in mare parte impadurit si care se intinde pana in varful peninsulei, la Narrows.

Este recunoscut in intreaga lume ca fiind unul dintre parcurile mari ale lumii. Primul parc din Vancouver si unul dintre atractiile turistice principale ale orasului, Stanley Park este o oaza vesnic verde aproape de centrul orasului. Este o atmosfera naturala in coasta de vest, oferind o picatura din misterioasul cedru si cucuta.

Intarea este libera in parc, dar platesti pentru evenimentele ce se petrec in acest parc.

Vancouver Aquarium Marine Science Center
Prin interiorul parcului Stanley veti gasi Vancouver Aquarium Marine Science Center, o populara atractie a orasului Vancouver.

Acvariul, este cel mai mare din Canada, are in componenta caracatite, vidra de mare, balena beluga, diverse specii de pesti, reptile, pasari si multe animale. Acvariul este deschis in fiecare zi si are un buget anual de circa 23 milioane de dolari. Din 1956 acvariul a fost vizitat pana in prezent de circa 35 milioane de oameni.

Preturi intrare

adulti – 23.52 dolari
seniori, sudenti, adolescenti – 17, 92 dolari
copii – 14, 46 doari

Vancouver Lookout
Vancouver Lookout a fost deschis prima oara de catre astronautul american Neil Amstrong (primul om de pe luna) in anul 1977. Situat deasupra Vancouverului, Lookout este o prima oprire pentru vizitatori si localnici deopotriva si ofera vizionarea orasului cu un telescop mare.

Vancouver Lookout este un restaurant rotativ care asigura o priveliste fabuloasa de la 167 metri inaltime. Va puteti bucura de o nituire si deo vedere spectaculoasa la 360 de grade a orasului cosmopolit Metro Vancouver si dincolo de suburbii si marea Oceanului Pacific. Din punctul meu de vedere Vancouver este cel mai frumos oras din lume, pur si simplu iti taie rasuflarea.

Preturi intrare:

adulti (18-59 ani) – 15 dolari
seniori (60+) – 12 dolari
studenti cu ID valid – 10 dolari
adolescenti (13 -18 ani) – 10 dolari
copii (6-12 ani) – 7 dolari

Queen Elizabeth Park
Queen Elizabeth Park este o gradina publica foarte vizitata cu multiple oferte de agremente, de la golf, tenis, bowling la privelistea asupra vegetatiei luxuriante.

Parerea ta conteaza