Atracții turistice în Victoria

Beacon Hill Park este principalul spațiu  verde al orașului. Spațiul acestuia adiacent malului sudic al orașului Victoria include numeroase zone de joacă, grădini amenajate, specii exotice de plante și animale, cum ar fi păuni sălbatici, o grădină zoologică, și o spectaculoasă panoramă a Munțiilor Olimpici. Sportul cricket a fost jucat în Beacon Hill Park încă de la mijlocul secolului al 19-lea. În fiecare vară, în Beacon Hill Park la Band Shell Cameron au loc zeci de concerte.

În centrul orașului sunt situate Clădirile Parlamentului British Columbia, hotelul Empress, muzeul Victoria Police Department Station, Catedrala gotica Christ Church, și muzeul Royal British Columbia cu exponate mari ale popoarelor aborigene locale, istorie naturală și modernă.

De asemenea, în inima orașului puteți vizita Victoria Bug Zoo și Pacific Undersea Gardens, care prezintă elemente ale viații marine din British Columbia. Cel mai vechi Chinatown din Canada este situat în centrul orașului, iar Galeria de Artă Greater Victoria este situată aproape de centrul orașului în cartier Rockland.

Numeroase alte clădiri de importanță istorică sunt de asemenea situate în centrul orașului Victoria precum: St. Ann’s Schoolhouse, Casa Helmcken, construită pentru primul doctor din Victoria, Temple Emanuel, cea mai veche sinagogă în continuă utilizare și în ziua de azi din Canada,  Biserica  Domnului nostru, construită pentru a găzdui o congregație separatistă de la catedrala Anglicană Biserica lui Hristos, Biserica Presbitariană Sf. Andrei, Biserica Metodistă Metropolitană ( acum Conservatorul de Muzică Victoria ) care este deschis pentru public, studenților.

Parerea ta conteaza