Aveti nevoie de masina?

Nu neaparat. Desigur distantele sint mari si poate dura destul de mult sa ajungeti dintr-o parte in alta a Toronto-ului, de exemplu. Puteti folosi transportul public care circula destul de bine. Problema e cind va angajati si constatati ca firma e undeva in afara orasului. Exista chiar varianta sa nu ajunga aproape nici un autobuz si atunci o sa fiti intrebat la interviu daca aveti masina.

Insa dupa angajare o masina nu e asa scumpa – cu $1500 – $3000 puteti gasi ceva care merge (problema e cu gasirea asigurarii pt. masina). Fara masina, puteti avea nevoie chiar de 1-2 ore sa ajunteti la serviciu (doar dus, tot atit la intors), insa va descurcati si asa. Doar ca nu toate locurile de munca sint asa departe (poate fi si aproape).

De asemenea masina e utila pentru cumparaturi mai ales cind magazinele nu sint foarte aproape. Aici nu va asteptati sa fie magazine la parterele blocurilor, asa ca pot fi chiar departe. De aceea, multi aici isi fac cumparaturile pentru o saptamina, asa ca sint cam greu de carat (dar nu imposibil).

2 Responses to “Aveti nevoie de masina?”

  1. funlw65 Says:

    Ce ziceti de moto scuter? Se poate conduce fara carnet din cate stiu…

  2. enache mihaela Says:

    mie mi se pare utila masina mai ales ca am doi copii

Parerea ta conteaza