Chirii bune în Calgary

În acest post, vă prezentăm câteva oferte bune pentru chirii in Calgary.

Apartament cu 1 dormitor în Calgary

Spațios, apartamentul este situat într-o clădire înaltă, cu intrare păzită și alte facilități ca teren de sport în apropiere. Se închiriază cu bucătaria mobilată și dotată pentru $1099 pe lună. Camerele sunt luminoase, mobilate cu gust, iar deoarece apartamentul e situat într-o clădire înaltă, veți avea parte de o priveliște deosebită. Vedeți aici și mai multe detalii.

Casă cu 3 dormitoare în Calgary

Renovată, casa se închiriază cu următoarele electrocasnice incluse: frigider, aragaz, mașină de splălat. Casa care curte ingradita, e voie cu animale mici de companie, iar în chiria de $1129 e inclusă și apa curentă. Chiar daca e situată într-un cartier rezidențial mic și liniștit, aveți aproape rute de autobus, terenuri de joacă și școli. Dacă vă interesează mai multe informații, vedeți aici.

Apartament cu 2 dormitoare în Calgary

Clădirea în care e situat apartamentul e aproape de transportul în comun si alte magazine, iar acesta e mobilat elegant, cu baia si bucataria aproape noi. Chiria aici costă $1099 pe lună, acoperind și costuri ca încălzirea, apa caldă și un loc de parcare.  Aveți si posibilitatea de a beneficia de abonament gratis pentru internet și cablu TV, cu anumite condiții. Vedeți aici disponibilitatea.

Apartament cu 3 dormitoare în Calgary

Potrivit pentru familii, acest apartament se află într-un cartier rezidential, aproape de parcuri, școli, magazine si de Signal Hill Shopping Centre. Spre deosebire de alte oferte, nu trebuie să vă faceți griji în privința mobilei –  apartamentul e deja mobilat. Dotat cu frigider, aragaz și spații de depozitare, se închiriază pentru $1159 pe luna și include întreținerea. Vedeți aici și mai multe detalii.

Apartament cu 1 dormitor in Calgary

Pentru $1,139/lună, puteți închiria acest apartament, situat în apropiere de Glenmore Park si de Lakeview Drive Southwest. Apartamentul se închiriază nemobilat, dar echipat cu electrocasnicele necesare: frigider, aragaz, mașina de spălat vase. Aveți loc de parcare disponibil în acest preț, iar chiria acoperă parțial costurile de întreținere, respectiv încălzirea și apa curentă. În clădire aveți voie cu animale mici de companie, iar apartamentul e prevăzut cu spații de depozitare. Vedeți mai multe detalii aici.

Parerea ta conteaza