Chirii bune in Halifax, Nova Scotia

În acest post, vă prezentăm câteva oferte bune pentru chirii in Halifax.

Apartament cu 1 dormitor in Halifax

Localizat in cartierul residential Dartmouth, apartamentul este aproape de centrul orasului si de mijloacele de transport in  comun. Se inchiraza mobilat pentru $599 pe luna. Cladirea in care e situat apartamentul e prevazuta cu sala de fitness, la care au access toti rezidentii si un mic magazin pentru cumparaturi, iar accesul inauntru este securizat. Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa vedeti aici.

Apartament cu 2 dormitoare in Halifax

Foarte spatios si primitor, apartamentul se inchiriaza nemobilat. In chiria lunara de $875 aveti incluse cheltuiei la apa si incalzirea. Sunt permise pisicile. Intrarea in cladire este pe baza de interfon, iar locurile de parcare sunt disponibile incepand de la 15$. Aproape de doua rute de transport in comun, apartamentul este si in apropierea Bedford Board Walk, unde recent a fost inaugurat un nou spatiu de joaca pentru copii. Restul detaliilor sunt disponibile aici.

Apartament cu 2 dormitoare in Halifax

Apartamentul este recent renovat, cu podele de parchet laminat si gresie si faianta noua. Anumite cheltuieli de intretinere sunt incluse in pret, alaturi de parcare. Se inchiriaza pentru $700/luna. Ideal pentru familii tinere, apartamentul se inchiraza dotat cu frigider si aragaz. Aveti la dispozitie si spatii extra de depozitate, iar cladirea este pazita. In cazul in care aveti problem, puteti apela cu incredere de indata la personalul administrativ. Vedeti aici si mai multe detalii.

Apartament cu 3 dormitoare in Halifax

Proaspat renovat, apartamentul se inchiraza mobilat si aveti la dispozitie aproape toate electrocasnicele de care aveti nevoie: frigider, aragaz, masina de spalat vase si uscator. Chiria este de $1785/luna. Situat la etajul 2 intr-o cladire cu trei etaje, apartamentul e pe doua nivele. Plata chiriei include si cheltuielile de intretinere –  apa, apa calda si incalzirea, mai putin curentul. Nu e voie cu animale de companie, iar parcarea este cu plata. Vedeti aici si mai multe detalii.

Apartament cu 1 dormitor in Halifax

Situat in districtul istoric in Barrington Street, apartamentul se inchiraza pentru un pret foarte bun, $830/luna. Cu podele din parchet masiv si seminee, apartamentul are si bucataria renovate si electrocasnice noi. Sunt permise pisicile, iar parcarea costa in plus. Ca si in cazul altor apartamente prezentate, chiria acopera si costurile de intretinere, doar curentul trebuie sa il platiti separat. Se cere un avans si o asigurare. Pentru si mai multe detalii, va rugam sa vedeti aici.

Apartament cu 2 dormitoare in Halifax

Locatia este aproape de centrul orasului, iar apartamentul recent renovat va ofera mult alte avantaje: rute importante de transport in comun, supermarketuri sis coli in apropiere.  Primitor, cu podele din parchet masiv, apartamentul va ofera si mult spatiu de depozitare, avand trei debarale.  Puteti organiza gratare si aveti voie cu pisici. Chiria este de $1100 pe luna, cu apa si incalizrea incluse si e disponibil de la 1 septembrie. Vedeti aici pentru mai multe detalii.

Parerea ta conteaza