Chirii bune in Montreal

Montreal beneficiaza de numeroase de oferte de chirii avantajoase. Costul inchirierii unui apartament nu este ridicat, fiind mai avantajos decat in alte orase. In provincia Quebec, costul mediu al inchirierii unui apartament cu 2 camere este de $629/luna, in timp ce in Montreal ajunge la $659/luna.

Venim in ajutorul vostru cu niste oferte de chirii in Montreal pentru a va putea orienta pe piata imobiliara o data ce ati ajuns in Quebec.

Apartament cu 3 dormitoare in Montreal

Perfect pentru o mica familie, apartamentul acesta este situat intr-o zona buna a Montrealului intr-un complex de apartamente ce cuprinde facilitati ca piscina sau locuri de parcare. Apartamentul are 3 dormitoare si o baie, a fost recent renovat si are o terasa unde poti savura cafeaua de dimineata. Chiria se ridica la aproximativ $960/luna si include in pret si 2 locuri de parcare. Detalii aici!

Apartament 3 dormitoare- Montreal

Situat intr-o zona linistita a Montrealului, acest apartament este situat in apropierea tuturor facilitatilor – magazine, statie de metrou, banca, etc. Este complet finisat si mobilat, cu 3 dormitoare, 1 bucatarie mare si camera de zi. Chiria este foarte avantajoasa – doar $670/luna.  Detalii aici!

Apartament 1 camera- Montreal

Acest apartament este situat langa universitati si face parte dintr-un complex de apartamente care cuprinde facilitati ca piscina interioara sau parcare subterana. Chiria se ridica la aproximativ $700-800 luna si cuprinde cheltuielile cu utilitati. Detalii aici.

Apartament – 3 dormitoare – Montreal

Acest apartament este situat intr-o zona rezidentiala a orasului, fiind potrivit pentru familia ta. Incaperile largi si luminoase dau acestui apartament o atmosfera primitoare. Un alt avantaj este situarea in apropierea scolilor, bisericilor si a celorlalte facilitati. Chiria costa aproximativ $1500/luna si include cheltuielile cu incalzirea. Detalii aici.

Unde va vedeti locuind in Montreal?

Tags: , , ,

Parerea ta conteaza