Chirii ieftine în Calgary

Dacă plănuiţi să emigraţi în Canada şi aţi ales ca destinaţie oraşul Calgary, este important să vă găsiţi o locuinţă în funcţie de posibilităţile dumneavoastră financiare. În oraşul Calgary, chiriile sunt destul de mari, însă şi veniturile sunt pe măsură.

Iată câteva chirii ieftine disponibile acum în Calgary:

O cameră, la mansardă

Această cameră deosebit de încăpătoare se află la utilmul etaj al unei case situate în zona de Sud-Vest a oraşului. La etaj se află trei camere, dintre care una este ocupată de o tânără în vârstă de 30 de ani, iar cealaltă este amenajată ca birou. Locuinţa va fi disponibilă începând cu data de 1 iulie, camera fiind mobilată.

Proprietarul casei nu acceptă animale, dar viitorul chiriaş va avea la dispoziţie toate dotările necesare, inclusiv maşină de spălat şi uscător, baie şi bucătărie complet echipate şi va avea acces la grădina din spatele casei. Staţia de autobus de află în apropierea locuinţei. Chiria costă 895$. Pentru detalii, urmaţi acest link.

Casă cu două dormitoare

Situată în zona rezidenţială Woodbine, această casă dispune  de un etaj cu două dormitoare, la care se adaugă un living spaţios. Locuinţa are o suprafaţa totală de peste 100 mp, se află într-o zonă liniştită şi curată şi are vedere spre grădina din spatele casei. Viitorii chiriaşi vor avea la dispoziţie două locuri de parcare. Casa este situată lângă parcul Fish Creek, aflându-se în apropiere de un mall, o şcoală şi staţiile de autobus. Locuinţa va fi disponibilă începând cu data de 1 iulie, la preţul de 1.300$, iar detalii puteţi afla urmând acest link.

Apartament cu două camere

Acest apartament spaţios are două dormitoare şi o baie. Locuinţa se află în cartierul Glenbrook, una din cele mai bune zone din Calgary, având în apropiere parcuri, şcoli, mall-uri şi principalele mijloace de transport în comun.

Viitorii chiriaşi vor avea acces la o curte împrejmuită şi vor avea la dispoziţie un spălător, toate utilităţile şi dotările necesare, plus un spaţiu de depozitare generos şi două locuri de parcare. Apartamentul a fost renovat recent, cu ferestre noi şi parchet laminat, preţul chiriei fiind de 1.500$ pe lună. Dacă sunteţi interesat de această ofertă, accesaţi acest link.

Apartament cu 3 camere

Dacă vă aflaţi în căutarea unei locuinţe mai spaţioase, acest apartament cu 3 dormitoare ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră. Locuinţa dispune de o baie mare, la etaj, şi de una mai mică, la parter. Camerele sunt foarte spaţioase, iar living-ul are parchet din lemn. Subsolul este şi el mare, dar doar parţial finisat. Chiriaşii au acces la o curte mare, împrejmuită. Apartamentul este situat în zona de Nord-Vest a oraşului, aproape de centrele comerciale şi liniile de transport în comun. Chiria costă 1.300$, iar detalii puteţi afla aici.

Parerea ta conteaza