Chirii in Vancouver

Daca planuiti sa emigrati in Canada si ati ales ca destinatie orasul Vancouver, este important sa va gasiti o locuinta in functie de posibilitatile dumneavoastra financiare. In orasul Vancouver, chiriile sunt destul de mari, insa si veniturile sunt pe masura.

Iata cateva chirii disponibile acum in Vancouver:

Apartament cu doua camere
Daca sunteti in cautarea unui apartament de dimensiuni rezonabile, atunci s-ar putea sa va intereseze aceasta oferta. Vorbim de un apartament cu doua camere, doua bai, bucatarie si living. In plus, beneficiati si de sauna si de sala. In pretul pe care il platiti este inclus si un loc de parcare. Apartamentul poate fi mobilat si utilat dupa propriile dorinte.

Aceasta locuinta este ideala pentru o familie, iar pretul este unul accesibil avand in vedere toate cele oferite. Vorbim de o chirie de $1200. Pentru mai mult detalii intrati aici.

Apartament de lux cu doua camere
In cazul in care doriti un loc de lux, atunci aceasta propunere este exact ceea ce cautati. Apartamentul beneficiaza de doua camere, doua bai, living si bucatarie. Locatia se remarca prin finisaje extraordinare care ii ofera acest aspect de lux  de care vorbeam.

Apartamentul este situat central, fiind astfel aproape de cele mai importante locatii din oras. Dupa cum v-am spus, fiind o locatie de lux si pretul este la acelasi nivel. Vorbim de o chirie de $1745. Trebuie sa va mai spunem ca animalele sunt interzise, la fel si fumatul. Pentru mai multe detalii intrati aici.

Apartament recent renovat
Doriti sa faceti o afacere buna? Atunci va prezentam acest apartament cu doua camere mari, o baie, living si bucatarie. Trebuie sa va mentionam ca au fost facute renovari in urma cu cateva luni, iar apartamentul se afla intr-o stare excelenta. Cladirea din care face parte apartamentul beneficiaza de sala si de sauna.

Cat despre locatie, sunteti la o distanta de doar 30 de minute de centrul orasului Vancouver. Pretul este unul bun, rezonabil. Vorbim de o chirie de $1250 pe luna. Pentru mai multe detalii intrati aici.

Apartament central
Situat in partea centrala, acest apartament este ideal pentru doua persoane, sau pentru o familie. Apartamentul beneficiaza de doua camere, doua bai, doua balcoane, bucatarie. In pret este inclus si un loc de parcare.

Desi pretul este unul piperat, veti sta chiar in inima orasului, fiind aproape de cele mai importante locatii. Apartamentul va fi disponibil peste cateva luni si tocmai de aceea ar trebui sa vorbiti cu proprietarii in cazul in care sunteti interesati. Pentru mai multe detalii intrati aici.

Parerea ta conteaza