Iti permiti sa traiesti in Saskatoon?

Raspunsul este simplu: DA!

Comparand cu media cifrelor din America de Nord, costurile pentru a trai in Saskatoon sunt scazute. Venitul mediu al locuitorilor din Saskatoon se ridica la aproximativ 95,155$.

Preturile caselor sunt sub medie, iar pretul utilitatilor este rezonabil. Daca doresti sa te muti aici, este bine sa locuiesti in chirie, deoarece aceasta au preturi rezonabile, in jur de 800-1000$ pentru apartamente cu 2 sau 3 camere. Pretul locuintelor atinge o medie de 300.000$.

Costurile pentru casa, cum ar fi mancarea, acopera aproximativ 10% din venitul anual al locuitorilor din Saskatoon. Pentru 2008, costurile cu mancarea s-au ridicat la aproximativ 7.200, dintr-un venit total de 77.000$

Transportul in comun e accesibil, iar avantajul acestui oras este ca ofera o naveta avantajoasa pentru cei care merg la munca, de maxim 20 de minute. Abonamentul lunar pentru transportul in comun este de 71$ si 21% pentru pensionari.

In ultimii ani, discrepanta dintre veniturilor canadienilor si a imigrantilor a scazut foarte mult, ajungand in 2005 la o discrepanta de doar 30$.

Tags: , , , ,

5 Responses to “Iti permiti sa traiesti in Saskatoon?”

 1. dragusin valentin Says:

  am sa iau considerare oferta dv

 2. baidu mihail Says:

  noi ca familie am dori sa emigram in acest oras.

 3. luminita Says:

  Va multumesc pentru toate aceste informatii…mi-au dat incredere si speranta…doresc sa vin in Canada de mult timp dar am avut retineri…o sa tin cont de toate sfaturile oferite aici…va multumesc..cu stima

 4. admin Says:

  Draga Mihail Baidu,
  Poti verifica daca satisfaceti cerintele pentru emigrare. Completeaza testul aici: http://www.emigrarecanada.ro/emigrare/Testare-Online.html

 5. Marius Says:

  Locuiesc in Israel dar Doresc sa ma stabilesc in Canada pentru ca in sufletul meu iubesc aceasta Tara cu frumusetiile ei si plate cineva ma va ajuta cu niste Sfaturi multumesc .

Parerea ta conteaza