Job-uri bune in Calgary, Canada

Mai jos vă prezentăm câteva dintre ofertele de job-uri care ni s-au părut atractive in orașul Calgary.

Territory Manager pentru compania Labatt Breweries of Canada

Una  dintre cele mai cunoscute companii din Canada, producătoare de bere caută o persoană pentru poziția de manager de zonă.  Veți fi responsabil de implementarea strategiei companiei pentru îndeplinirea targetul de vânzări în zona respectivă. Pentru acest job, este necesar să aveți experiență în vânzări și studii superioare economice –  administrare afaceri sau marketing. De asemenea, candidatul ideal are abilitați puternice de organizare, de relaționare, lucrează foarte bine cu calculatorul și cunoaște foarte bine această categorie de băuturi alcoolice. Vedeți toate detaliile aici.

Compensation Consultant, Bowen Workforce Solutions INC.

Dacă aveți aptitudini analitice bine dezvoltate și sunteți dispus să călătoriți în timpul jobului, această ofertă este potrivită pentru dvs. Job-ul e în cadrul unei companii naționale canadiene. Lucrând cu managerul, veți avea șansa de a crea, cerceta și implementa diferite sisteme de compensații regionale și naționale. Candidații pentru acest job trebuie să aibă aptitudini de comunicare verbală și scrisă excepționale, să știe să lucreze cu pachetul de programe MS Office și să aibă studii în domeniu. Cunoașterea limbii franceze este considerată un plus. Vedeti aici mai multe detalii.

Executive Assistant – Marketing, Tuff Risk Management Inc

Ideal pentru persoane creative cu abilități puternice de organizare, de comunicare și relaționare și atente la detalii, îl veți asista pe directorul companiei în organizarea activitătilor. Job-ul cere experienta anterioara si cunostiinte in domeniu.

IT Solutions Specialist, Storage, Metafore Technologies Inc.

Ca specialist pentru soluții IT, veți fi implicat în toate fazele dezvoltării proiectelor. Responsabilitatea principală este oferirea soluțiilor practice în funcție de tehnologia disponibilă și de cerințele proiectelor pentru clienții firmei. Pentru aceasta poziție, sunt necesare studii superioare în calculatoare sau informatică, experiență anterioară în domeniu și o personalitate flexibilă, dispusă să lucreze în echipă și la mai multe proiecte simultan. Dacă vă interesează, puteți aplica online aici.

Financial Analyst, IFG- INTERNATIONAL FINANCIAL GROUP

Dacă ați lucrat în domeniul imobiliar și aveți studii superioare economice în finanțe sau marketing, această ofertă s-ar putea să vă intereseze. Poziția de analist financiar e în cadrul unei companii în dezvoltare, iar ca cerințe este necesar să aveți și cunostințe de contabilitate, atenție la detalii și abilitatea de a interacționa cu persoane de la toate nivelele organizației. Vedeti aici detalii complete.

Project Manager, SMART Technologies Inc.

SMART Technologies e o companie care creează produse tehnologice și software de ultimă generație, iar dvs aveți șansa să vă alăturați liderului mondial în table interactive în poziția de project manager. Veți raporta managerului de operațiuni și dezvoltare și veți lucra în echipa SMART de operațiuni la diverse proiecte de reducere a costurilor. Candidații ideali au studii de managementul proiectelor și o experiență anterioară în domeniu, înțeleg procesul de producție  și au abilitatea de a învăța rapid despre noi tehnologii și produse. Buni comunicatori, îi motivează pe cei din jur. Vedeți aici toate sarcinile jobului:

Parerea ta conteaza