Job-uri bune in Halifax

Financial Advisor, Sun Life Assurance Company of Canada

Sun Life Financial e o companie internationala de servicii financiare, oferind o gama diversa de produse pentru protejarea bunurilor atat persoanelor fizice cat si clientilor corporate. Ideal pentru persoane dinamice, care doresc un program flexibil. Ideal pentru persoane comunicative, carora le plac provocarile si pentru cei care isi doresc sa faca o diferenta. Programul de lucru este flexibil, grila de salarizare cuprinde diferite beneficii, iar angajatilor li se ofera si accesul la programe de fitness si de wellness. Experienta anterioara in vanzari, invetistii, consultanta, relatii cu clientii sau management este un plus. Ca responsibilitati, va trebui sa va ocupati de cresterea bazei de clienti, sa oferiti sfaturi financiare specifice nevoilor, promovand produsele companiei. Vezi aici mai multe detalii.

Market Development Manager, Bell Aliant

Pentur acesta pozitie, este necesar sa aveti studii in domeniul finantelor sau al administrarii afacerilor. Candidatul ideal are abilitati puternice de comunicare scrisa sau orala si abilitati puternice de organizare. Va veti ocupa de crearea ofertelor profitabile si inovative, veti dezvolta si analiza un proces de evaluare care identifica avantajele competitive si strategice si nevoie consumatorulor, veti crea, dezvolta si executa si monitoriza si evalua diferite programe de marketing in stransa colaborare cu celelalte departamente –  Product Management, Marketing communication si echipa de vanzari. Vedeti aici mai multe detalii.

ICT Consultant, HALIFAX REGIONAL MUNICIPALITY

Slujba este in domeniul public, in cadrul Halifax Regional Municipality. Veti raporta  Managerului si Managementului de Relatii cu clientii, oferind servicii si asistenta IT pentru diferite divizii. Cele mai importante abilitati sunt cele de managementul relatiilor, de comunicare eficienta si de analiza. Ca sa puteti aplica pentru aceasta pozitie, aveti nevoie de experienta anterioara in domeniul IT si consultanta, studii superioare in domeniul calculatoarelor sau o experienta de lucru echivalenta. Vezi aici si mai multe informatii despre post.

Assistant Manager, PEOPLEFIND INC.

Daca aveti experienta ca manager de department, acesta pozitie s-ar putea sa va intereseze. Veti supraveghea magazinul in absenta managerului, veti executa programele de merchandising. Alte responabilitati includ asistarea managerului in controlul cheltuielilor, pregatirea personalului, asigurarea ca ofera cele mai bune servicii si asigurarea ca magazinul e intotdeauna gata sa primeasca clientii. Sunt necesare abilitati puternice de comunicare si de organizare, iar pachetul salarial include anumite beneficii. Vezi aici si mai multe detalii despre post.

Parerea ta conteaza