Locuințe de închiriat în Halifax

Plănuiți să vă stabiliți în Canada și ați ales orașul Halifax? În acest articol vă prezentăm câteva locuințe pe care le puteți închiria.

Apartamentul ideal pentru un cuplu tânăr

Dacă sunteți în căutarea unui apartament mic și un singur dormitor vă este suficient, s-ar putea să vă intereseze această ofertă. Este vorba despre un apartament cu un dormitor și o baie, nemobilat, renovat recent, cu parchet din lemn de esență tare, pereți proaspăt vopsiți și baie renovată. Apartamentul are trei dulapuri mari, o fereastră mare în camera de zi și una medie în dormitor. În bucătărie există suficient spațiu pentru o masă destul de mare.

Locuința beneficiază de sistem de încălzire propriu și este ideală pentru o persoană sau pentru un cuplu tânăr. Clădirea este curată, iar apartamentul urmează să fie renovat din nou de către proprietar. În apropiere există o curățătorie, iar stația de autobus se află și ea la o distanță foarte mică. Dacă sunteți iubitor de câini sau pisici, veți fi bucuros să aflați că proprietarul acceptă și animale de companie în apartament. Chiria costă 650$ pe lună, iar locuința poate fi închiriată pentru un an sau mai mult, începând cu data de 1 august. Dacă vă interesează acest anunț, puteți afla detalii aici.

Locuință spațioasă, în centrul orașului

Disponibilă la un preț mai piperat și recomandată mai degrabă pentru o familie mare, această locuință cu două dormitoare este amplasată convenabil în centrul orașului Halifax. Puteți locui într-o clădire liniștită, care vă oferă intimitatea necesară unei famili, dar, în același timp, vă dă posibilitatea de a fi aproape de toate obiectivele importante din oraș.

Locuința se află într-un condominiu compus din șase apartamente. Se desfășoară pe două etaje, are un balcon la dormitorul principal și o terasă la bucătărie, două băi mari și una mică, de serviciu, două căzi jacuzzi, o cameră de zi mare, cu șemineu și bucătărie separată. Casa este proaspăt renovată, cu podele din lemn de esență tare și gresie, este nemobilată dar are mașini de spălat haine și vase și beneficiază de un spațiu de parcare subteran. Acest apartament mare și frumos poate fi închiriat pentru 1.750$ pe lună, iar pentru detalii puteți accesa acest link.

Apartament cu două dormitoare, la preț accesibil

Situată în partea sudică a orașului, această locuință proaspăt renovată pune la dispoziția chiriașilor două dormitoare, o baie mare, cu WC și cadă, o baie de serviciu, cu duș și WC, fiind utilată cu mașină de spălat haine, uscător și mașină de spălat vase. După finalizarea lucrărilor de renovare, apartamentul va fi mobilat, urmând ca de la data de 1 mai va fi disponibil pentru noii chiriași. Proprietarul permite deținerea animalelor de companie în locuință.

Apartamentul este situat într-un condominiu care are alți doi locatari. Chiria pentru această locuință este de 540$/lună, prețul fiind negociabil. În acest preț sunt incluse costurile serviciilor de încălzire, alimentare cu apă și curent. Serviciile de internet și date se pătesc separat, de către chiriaș. Detalii aici.

Aproape de natură

Chiriașii care preferă un mediu liniștit și curat sunt invitați să exploreze complexul de locuințe Wedgewood Court, care beneficiază inclusiv de un parc privat, cu alei și mese de picnic. Astfel, deși veți locui în mediul urban, la doar 15 minute de centrul orașului și la 20 de minute de aeroport, vă veți simți mereu aproape de natură și vă veți putea bucura de intimitate și liniște.

Dacă veți locui în acest complex, un administrator va sta la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, veți avea acces la una din cele două spălătorii și vă veți putea asigura un loc de parcare subteran. Clădirile sunt dotate cu lift și acces pentru persoane cu handicap și cu un sistem de supraveghere care monitorizează în permanență intrările în complex și care poate fi conectat la televizorul personal.

Chiria pentru aceste apartamente cu 3 dormitoare, proaspăt renovate și complet utilate, spațiu de depozitare generos și balcoane, costă 1.100$/lună, iar prețul include parcarea, încălzirea și apa caldă. Pentru alte detalii, accesați acest link.

Parerea ta conteaza