Locuinţe în Calgary

Apartament cu 2 camere

Dacă  căutați o locuință comodă în mijlocul orașului această ofertă cu siguranță este pe placul dumneavoastră. Locația vă permite deplasarea atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu mașina.

Acest apartament cu 2 camere, vă oferă toate facilitățle de care aveti nevoie: o baie mare, o bucătărie complet utilată, o cameră de zi luminoasă, un dormitor spațios, dar și o parcare în față. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament modern

Sunteți în căutarea unei locuințe moderne și elegante? Nu mai cautați căci aici ați găsit locul ideal! Aceast apartament vă oferă un spațiu intim pentru relaxare, complet utilat cu cele mai moderne utilități și piese de mobilier.

În plus, acest apartament este situat foarte aproape de căile  feroviare, iar o sală de fitness foarte bună și restaurante cu diferite specialități culinarese află în apropiere. Pentru mai multe detalii despre apartament intrați aici.

Apartament central

Vă prezentăm acest apartament modern situat chiar în inima orașului. Bucătăria este complet utilată detinând cuptor cu microunde, frigider, dar și aparat de cafea. Dormitorul este modern, spațios cu o baie cu duș, iar musafirii dumneavoastră vor avea acces prin curtea din spate.

Locația este una superbă, unde vei fi înconjurat de natură, de grădini superbe dar și de case vintage. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament de lux

Acest apartament de lux este locul ideal pentru tine dacă ești în căutarea unei locuințe comode, moderne și în care să beneficiezi de toate facilitatile dorite.

Acest apartament cu o vedere superbă spre oraș este complet mobilat oferind un  spațiu dotat  cu toate cele necesare: internet, aer condiționat, o bucătărie spațioasă, balcon, cablu TV și mașină de spalat, dar și servicii de curățătorie. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Parerea ta conteaza