Locuințe în Edmonton

Full Basement Suite

Casa noastră se află în partea de nord-vest a orașului, fiind situată la 15 minute cu mașina de centrul orașului, și la 10 minute de unul dintre cele mai mari mall-uri West Edmonton Mall , iar un autobuz oprește zilnic direct în fața casei noastre.

Vă oferim un spațiu intim, o mini-casă aflată la subsolul casei. Nu vei fi deranjat de absolut nimic, deoarece subsolul are o bucătărie complet utilată, baie, și un dormitor. Există, de asemenea posibilitatea de a folosi spațiul din camera de zi și spălătoria.

De asemenea, puteți folosi și curtea noastră, și vă punem la dispoziție mai multe  locuri de parcare gratuite în fața casei, dar și pe aleea din spate. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament cu 2 camere

Acest apartament cu 2 camere este exact ceea ce aveți nevoie dacă doriți să vă mutați în Edmonton, într-un complex nou, frumos. Camerele sunt mari luminoase, complet utilate, apartamentul find foarte aproape de centrele de shopping.

De asemenea, aici veți putea beneficia de facilitățile centrului de fitness, de o piscină exterioară și de un teren de tenis. Pentru mai multe detalii despre zonă și tarife, intrați aici.

Apartament de lux

Acest apartament modern, de lux cu 2 camere se află situat la o stradă de cea mai celebră stradă din Edmonton. Acest spațiu oferă o bucătărie complet utilată, cu două băi moderne, Internet wireless gratuit, și o cameră de zi modernă cu televizor și șemineu.

Apartamentul a fost recent renovat și vă oferă și servicii de curățătorie de două ori pe săptămână. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament modern

Complexul de apartamente Providence Apartments vă oferă parcare subterană încălzită, mașină de spălat și uscător în fiecare apartament, intrări securizate și o sală de jocuri. Camerele sunt mari, gata mobilate și utilate, cu băi proprii și cu balcoane. Apartamentele sunt destinate doar adulților, astfel că nu veți fi deranjat de zgomotele copiilor. Dacă sunteți interest de acest tip de apartamente, aici găsiți mai multe detalii.

 

Parerea ta conteaza