Locuinte in Quebec

Apartament industrial

Amenajat de un designer local, acest apartament se află într-o clădire industrială renovată, amplasată într-o zonă centrală a orașului, aproape de toate atracțiile turistice și localurile importante. Apartamentul beneficiază și de o grădină englezească, are vedere la un parc și parcare privată. Prețul chiriei este unul accesibil, apartamentul dispunând de doua dormitoare și două bai, fiecare încăpere fiind complet mobilată. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament cu un dormitor

Blocul de apartamente Fontainbleau este amplasat strategic, la mică distanță de universitatea Laval. Apartamentele de aici sunt adaptate nevoilor studenților în mod special dar pot fi închiriate de orice dorește să locuiască în acest cartier frumos. Apartamentele disponibile au un dormitor, o baie iar accesul cu animale de companie este permis. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament în orașul vechi

Dacă vă doriți să fiți cât mai aproape de tot ceea ce se ăntâmplă în Quebec, puteți închiria un apartament în Saint-Luc. Clădirea clasică amplasată în centrul Quebecului oferă câteva apartamente moderne, adaptate condițiilor de trai ale secolului 21. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Apartament in Grandville

Amplasate la distanță mică de două spitale importante din Quebec și de districtul St-Pascal, apartamentele din Grandville sunt perfecte pentru oricine își dorește să își schimbe locuința în Quebec. În apropiere, rezidenții au acces la parcări acoperite și în aer liber. Apartamentele cu un dormitor si o baie sunt utilate, clădirea beneficiind și de un administrator. Mai multe detalii puteti găsi aici.

Parerea ta conteaza