Locuințe în Victoria

Apartament californian

Aceaste apartamente în stil californian se află într-o clădire de apartamente cu o priveliște superbă spre grădină. Apartamentele au 1 sau 2 camere mari și spațioase, iar locația este una  perfectă la doar 5 minute de centru și înconjurat de o varietate mare de magazine și farmacii.

De asemenea, clădirea este situată pe ruta de autobus către centru, spital și universitate. Prețul chiriei este unul accesibil, incluzând prețul pentru apă, încălzire și electricitate. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Apartament 1 cameră

Valburn Court este un complex de apartamente aflat în apropierea celor mai populare bulevarde din oraș. Apartamentele se află înt-ro zonă liniștită, sunt dotate cu toate utilitățile necesare, unele având balcon propriu.

Complexul oferă de asemenea spălătorie și parcare gratuită, fiind situat lângă parcuri și școli și cu accesibilitate ușoară la toate mijloace de transport în comun.

În plus, pentru închierea contractului pe un an de zile se oferă chiria primei luni gratis! Mai multe detalii aici.

Casă de inchiriat

Această casă cu 3 camere de închiriat este situată într-o zonă liniștită, perfectă pentru tine și familia ta. Toate facilitățile sunt incluse, precum aragaz, mașină de spălat vase, cuptor. Camerele sunt spațioase, una dintre ele fiind dotată cu un șemineu superb.

Casa se află în apropierea mijloacelor de transport în comun și există posibilitatea deținerii unor anumite animale de companie în casă. Dacă vă interesează această chirie, aici găsiți mai multe detalii.

Apartament central

Acest apartament central are 2 camere, perfect pentru 1-2 persoane. Situat în centrul orașului, apartamentul este utilat cu podele de lemn, mobilă modernă, trendy, o bucătărie mare, o baie utiliată.

Apartamentul este dotat cu 2 TV cu ecran plat, pachet de cablu complet, X-Box 360, o mulțime de jocuri și DVDs.

Spălătoria de haine aflată la parter este contra cost, la fel și serviciile extra de curățenie. Gasiți aici mai multe detalii.

 

 

Parerea ta conteaza