Locuri de muncă în Edmonton

Account Manager

Compania Reynolds and Reynolds este un furnizor lider de piața de soluții software pentru dealeri auto la nivel mondial. Compania  este în căutarea unui account manager pentru a lucra la biroul din Edmonton.

Acest job este oportunitatea ideală pentru perosanele dinamice, cu experiență anterioară în domeniul vânzării, și dorința de a-și crea o carieră în acest domeniu. Această firmă oferă un salariu de bază dar  și comisioane, pachete de beneficii complete precum asigurări medicale și dentare, laptotp și mașină din partea companiei. De asemenea, pentru acest post vă sunt acoperite cheltuielile de deplasare și vi se oferă un amplu program de formare. Aici găsiți mai multe detalii privind acest post.

Corporate Lawyer

În cadrul firmei Urban Legal Recruitment obiectul de activitate este plasamentul legal permanent de angajare în firme de avocatură, companii de petrol și gaze și alte organizații publice și private.

Candidatul ideal trebuie să aibă o pregătire academică puternică, să îi placă lucrul în echipă, să fie concentrat pe munca sa, și să fi fost angajat anterior pe o poziție similară, deoarece firma dorește să investească în această perosană pe termen lung. Puteți aplica aici pentru acest job.

Mechanical Engineer

Powell Industries, Inc proiectează și produce echipamente și sisteme de pachete de distribuție, de control, generarea și gestionarea energiei electrice.

Persoana pentru acest post va fi angajată pentru a modifica, îmbunătăți, și a crea modele standard stabilite și piese pentru produsele lor. Este un job full-time, unde este necesară o experiență anterioară pe un post similar, studii superioare și competețe IT de bază Word, Excel și Oracle. Mai multe detalii despre acest post gasiți aici.

Transportation Office Administrator

Compania Stock Transportation este în căutarea unui administrator pentru biroul din Edmonton,  la centrul de Customer Service. Administratorul va fi responsabil pentru acordarea de sprijin pentru toate activitățile care țin de birouri și va fi persoana de contact pentru toți vizitatorii.

Pentru acest post se oferă un pachet complet de beneficii, și este necesară diploma de liceu, experiență anterioară, și competențe IT avansate. Persoana care va ocupa acest loc de muncă va trebui să aibă abilități verbale excelente și o atenție minuțioasă asupra detaliilor. Dacă doriți să optați pentru acest job, aici găsiți mai multe detalii.

 

Parerea ta conteaza