Locuri de munca in Quebec

Sales & Customer Service Positions

Un job cu timp de lucru flexibil pentru cei care își doresc o cariera profitabilă în vânzări. Cei interesați pot opta între a lucra full time sau part time. Printre atribuțiile acestui job se numără executarea proiectelor cerute de angajator, prezenta la întâlniri și prezentări, contactul direct cu clienții si întocmirea actelor necesare pentru încheierea vânzărilor. Dacă ești o persoană comunicativă care poate lucra atât în mod independent cât și ca membru al unei echipe, aplică la acest job. Aici sunt mai multe detalii despre acest job.

Coordonnateur des services

Clientul nostru, o companie care se bucură de statutul de lider pe piața de produse farmaceutice și medicale la nivel national, este in căutarea unui Coordonator de Servicii. Jobul este disponibil pentru o perioadă de un an, part-time. Printre atribuțiile acestui job se numără: evaluarea eligibilității financiare a pacienților, analiza și validarea informațiilor furnizate, asigurarea legăturii dintre instituțiile medicale, furnizori și pacienți și rezolvarea reclamațiilor primite de la aceștia. Daca ești interesat(ă) de acest job, poți afla mai multe informații aici.

Agent administratif

Un pas înainte pentru cariera ta! Dacă ești o persoana ambițioasă, dornică de a reuși pe plan profesional, Grupul Industrielle Alliance îți poate oferi toate instrumentele necesare de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ești o persoană stimulată de provocări, în căutarea unui mediu excepțional pentru formare profesională cu un colectiv de muncă dinamic și prietenos, vei găsi aici toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Acest loc de muncă presupune păstrarea întocmirea tuturor documentelor prevăzute în sarcinile delegate, gestionarea mail-urilor și a mesajele primite, sortarea cererillor și a documentelor, recunoașterea și aplicarea unor măsuri diferite dar adecvate pentru fiecare sponsor, terminarea la timp a tuturor sarcinilor delegate. Mai multe detalii despre acest job găsiți aici.

Overseer of Roof

Le Groupe S.M. International Inc. (SMi) este o companie multidisciplinară, care oferă soluții integrate, durabile și sigure pentru a asigura generațiilor viitoare o mai bună calitate a vieții, prin serviciile sale în inginerie, mediu, precum și proiecte de management de construcții, aplicații tehnologice și științifice. Recunoscută și activă în peste 30 de țări de pe patru continente, SMI dispune de 1600 de profesioniști și specialiști dedicați nevoilor clienților lor. Printre responsabilitățile acestui job se numără: supravegherea directă a activităților de pe șantiere, asigurarea calității și conformității lucrărilor în concordanță cu cerințele contractuale, elaborarea rapoartelor de monitorizare zilnice. Vezi aici mai multe detalii despre acest job.

Parerea ta conteaza