Locuri de munca in Vancouver

Vancouver este un oras dezvoltat extrem de bine la nivel economic, in principal datorita numeroaselor industrii prezente.

Este o metropola prospera, in care salariile sunt mari, iar rata somajului este mica. Iata cateva locuri de munca disponibile chiar acum in Vancouver.

Specialist Marketing
Compania TELUS specializata in telecomunicatii cauta o persoana care sa ocupe functia de Specialist marketing. TELUS este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Canada, oferind o gama variata de servicii. Se pune pret pe diversitate si egalitate cand vine vorba de oportunitatile de angajare.

Candidatul ideal trebuie sa fie absolvent al unei facultati de specialitate si sa aiba experienta in acest domeniu. De asemenea, trebuie sa fie un bun cunoscator al suitei de programe MS Office, trebuie sa aiba o atentie sporita la detalii si sa fie flexibil. Detalii despre acest post puteti gasi aici.

Operational Risk Manager
Cei de la HAYS sunt in cautarea unei persoane care sa ocupe functia de Operational Risk Analyst pentru una din companiile aflate in portofoliul lor. Sediul se afla in centrul orasului Vancouver, iar compania desfasoara activitati in Canada, SUA si Chile.

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta in domeniul ingineriei miniere, precum si in domeniul activitatilor de mediu. Pentru a putea aplica la acest post este necesara o experienta de minim doi ani in domeniile mai sus mentionate. De asemenea, trebuie sa fiti de acord sa calatoriti aproximativ 20% din program. Aceasta este o pozitie creata recent si tocmai din acest motiv este nevoie de o persoana capabila sa inoveze. Detalii despre acest post puteti gasi aici.

UI Designer (Mobile)
Cei de la HMW Recruiters sunt in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de UI Designer (Mobile). Compania care angajeaza isi doreste o persoana cu studii superioare si care are vaste cunostiinte grafice, UI/UX, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Pe langa toate acestea, candidatul ideal trebuie sa fie capabil sa se adapteze cu usurinta si sa poata raspunde cerintelor de ultim moment.Persoanele interesate sunt rugate sa aplice aici.

Senior Accountant
National CA este in cautarea unei persoane care sa ocupe functia de Senior Accountant in cadrul grupului. Candidatul ideal va fi responsabil de realizarea operatiunilor de audit si de analiza a declaratiilor financiare a diversilor clienti. In plus, va trebui sa se ocupe si de anumite detalii tehnice, de mentinerea relatiilor cu clientii, precum si de instruirea personalului. Salariul va fi cuprins intre $60.000 si $70.000 pe an. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii, intrati aici.

 

Parerea ta conteaza