Locuri de muncă în Victoria

Merchandise Associate

Acest  job presupune mai mult decât ajutorarea clienților în a găsi produsul potrivit casei lor. Este vorba de a face o diferență în viața și casele clienților noștri. Dacă ești o persoană căreia îi place să îi ajute pe alții și să lucreze într-o echipă puternică  atunci te așteptăm să îți începi cariera la noi,  la The Home Depot Canada.

Printre atribuțiile acestui job se numără executarea proiectelor cerute de magazin , întocmirea de rapoarte privind marfa din magazin, utilizarea unor sisteme pentru etichetare  și schimbarea prețurilor la rafturi. Vezi aici mai multe detalii.

Information and privacy analyst

Ca și membru al departamentului de Afaceri Corporative veți avea responsabilitatea unor activități relaționate cu libertatea informației și protecția actelor private (FOIPPA). Veți accesa cereri FOIPPA, veți oferi consultanță și ajutor în luarea deciziilor, corespondența, veți tine legătura cu diferiții clienți și cu publicul.

Dacă ești o persoană comunicativă care poate lucra în mod independent dar și ca un membru al echipei , atunci acest job este pentru tine. Aici sunt mai multe detalii despre acest job.

Business Development Representative

Lasă-ți visele să devină realitate la Revera! Vă  oferim oportunități excelente pentru dezvltarea carierei, compensare competitivă și posibilitatea de a lucra alături de cei mai buni și talentați oameni din industrie.

Acest loc de muncă presupune luarea și ținerea legăturii cu cilenții firmei, dezvoltarea de relații pentru posibile colaborări și vânzări, inițierea, declanșarea și încheierea de afaceri noi, terminarea la timp a tuturor sarcinilor delegate. Mai multe detalii despre acest job găsiți aici.

Merchandise Flow Team Member

Alătură-te echipei noastre și așteaptă-te la ce este mai bun! Target Corporation vă oferă un loc de uncă creativ, cu o activitate desfășurată într-un mediu prietenos și cu multe recompense pentru angajații care se implică în acest job.

Printre atribuțiile acestui loc de muncă se numără răspunsul prompt la toate cererile membrilor echipei, menținerea unui post de lucru curat, ajutorarea clienților, aranjarea mărfei și produselor, dar și traning pentru noii membri ai echipei.Vezi aici mai multe detalii.

 

 

Parerea ta conteaza