Noi locuri de muncă în Halifax

Sunteți în căutarea unui loc de muncă în Canada? Aflați de la noi care sunt ultimele oferte de joburi în Halifax, frumoasa capitală a provinciei Noua Scoție. Companiile și instituțiile publice din localitate angajează persoane cu studii superioare, atât pentru funcții de conducere, cât și pentru posturi de execuție.

Marketing and Communications Manager, McInnes Cooper

Firma de avocatură McInnes Cooper lucrează cu peste 200 de avocați și are clienți în America de Nord și nu numai. Angajații companiei oferă consultanță și servicii de avocatură în domeniul financiar, concentrându-se pe probleme ce țin de afaceri, angajări, taxe și impozite, imobiliare și resurse naturale. Momentan, firma se află în căutarea unui specialist în marketing și comunicare, absolvent al unei Facultăți de Business, Marketing, Comunicare, Jurnalism sau Relații Publice recunoscute. Angajatorul caută persoane cu experiență de 8-10 ani în marketing, cunoscătoare ale pachetului Microsoft Office și rețelelor de socializare online. Persoanele interesate sunt rugate să-și trimită CV-ul înainte de data de 23 aprilie 2013, iar detaliile le puteți afla aici.

Technical Writer, NTT Data

NTT DATA este o companie prezentă în 35 de țări, care oferă servicii de consultanță și soluții de externalizare IT. Echipa de specialiști din Halifaxcaută un nou redactor tehnic cu experiență, care să aibă cunoștințe de Twiki/Wiki și HTML, dar și bune abilități de comunicare, organizare și analiză. Atenția la detalii, capacitatea de a lucra atât pe cont propriu, cât și în echipă și de a prioritiza sarcinile fac parte și ele din cerințele angajatorului. Candidatul ideal trebuie să aibă, de asemenea, minim trei ani de experiență în lucrul cu pachetul MS Office și în redactarea tehnică. Detalii despre acest post puteți afla aici.

Web Application Developer, SportsDirect Inc.

Compania SportsDirect are peste 150 de angajați și caută să-și extindă echipa cu un programator Java sau .Net. Firma oferă servicii în domeniul sportiv, inclusiv statistici și scoruri live, competiții sportive, știri, fotografie de sport și servicii profesionale de marketing și dezvoltări de aplicații. Noul membru al echipei ar urma să se ocupe de programare, debugging, optimizarea și testarea site-urilor și identificarea unor soluții optime pentru clienții firmei. Candidatul ideal trebuie să fie absolvent al unei facultăți de specialitate, să fie un bun cunoscător al aplicațiilor Java și/sau .Net (C# și VB), HTML, XML și SQL și să fie dispus să învețe lucruri noi. Cei interesați pot aplica aici.

CAD Specialist, Vollick McKee Petersmann & Associates Ltd

Firma de peisagistică Vollick McKee Petersmann & Associates Ltd se află în căutarea a doi specialiști CAD, care să se alăture echipei din Halifax. Compania se ocupă cu proiectarea și implementarea unor proiecte mari în întreaga lume și dorește să angajeze două persoane cu experiență de lucru de șase, respectiv trei ani, pe posturile de Senior și Intermediate CAD Specialist. Dacă sunteți un bun cunoscător al programului AutoCAD 2010 și cunoașteți alte programe similare de design grafic, vă puteți încerca norocul aplicând la acest job. Pentru a afla mai multe detalii, vă  rugăm să accesați acest link.

Parerea ta conteaza