Petrecera timpului liber

Natura

În Canada veţi întâlni peisaje naturale foarte frumoase, iar canadienii apreciază orice fel de activităţi care îi scoate pe oameni în natură. Printre ele se numără privitul păsărilor, mai ales că multe specii interesante de păsări migrează în Canada în această perioadă a anului.

Sportul

Dacă preferaţi să vă petreceţi timpul într-o linişte desăvârşită, pescuind, peimăvara în Canada este ideală pentru tine. Primăvara, pescarii înrăiţi îşi iau echipamentul pentru pescuit şi se îndreaptă către unul din sutele de lacuri şi râuri ce se găsesc în Canada. În această perioadă, somonii încep să depună icre şi se deschide sezonul la mai multe specii de peşti.

Linişte şi relaxare

Cei ce vor să evite aglomeraţia şi agitaţia marilor oraşe pot  închiria o cabană sau o casă de vacanţă. Multe dintre aceste căsuţe izolate  sunt amplasate lângă cursuri de apă pe care se poate pescui în voie. Plajele sunt şi ele pustii, pentru că marea majoritate a oamenilor vin aici doar în timpul sezonului estival.

O plimbare cu barca

Primăvara, canadienii se pregătesc să iasă cu bărcile pe apele canadiene şi să se bucure de natură şi de liniştea pe care o oferă peisajul sălbatic de aici. Dacă vara se creează o aglomeraţie de iahturi şi bărci, primăvara apele sunt mai liniştite, iar cei care ies în larg o fac tocmai ca să evadeze de zgomot şi de peisajul urban şi să se bucure de natură. Tinerii profită de topirea zăpezilor, fenomen care duce la umflarea râurilor, pentru a face sporturi extreme precum rafting sau windsurfing.

Parerea ta conteaza