Slujbe disponibile in Toronto, Ontario

Primul pas catre o viata noua in Canada este sa-ti gasesti o slujba. Toronto are avantajul de a fi un oras mare, unde vei putea sa-ti gasesti un loc de munca destul de usor. In plus, exista diverse industrii prezente in Toronto, deci vei putea sa te incadrezi usor pe piata muncii.

Retails Sales Associate

Daca ai experienta in vanzari, acest post este pentru tine! Vei avea posibilitatea de a lucra la outletul din cadrul clubului de baseball din Toronto. Avantajele postului sunt orarul flexibil si salariul motivant. Printre altele, vei fi responsabil cu procesarea vanzarilor sau organizarea interiorului magazinului. Click aici pentru detalii.

Senior Systems Integrator

Pentru un salariu intre $86,195.20 si $106,906.80, vei colabora cu departamentul IT pentru a integra sisteme menite sa optimizeze manevrarea resurselor administratiei orasului. Vezi mai multe detalii aici

Senior Mechanical Engineer

O oportunitate excelenta de angajare, postul de inginer mecanic necesita experienta in designul sistemelor mecanice cu motor. Vei coordona echipe de ingineri si vei redacta studii de fezabilitate pentru proiecte de constructii in Ontario. Click aici pentru mai multe detalii

Receptioner la clinica medicala

O mare clinica din Toronto angajeaza receptioner pentru front desk si ofera un pachet complet de beneficii pentru viitorul angajat, printre care se numara stimulente bazate pe performanta. Click aici pentru mai multe detalii.

Parerea ta conteaza