Unde ma simt bine in Victoria?

Pacific Undersea Gardens –  Gradinile Subacvatice ale Pacificului O aventura pentru intreaga familie, Pacific Undersea Gardens va ofera un mod de a cobora la 5 metri sub ocean pentru a vedea varietatea de animale si plante a ecostistemului marin din regiune.

In acvariul din jurul vasului, traiesc peste 5000 de diferite specii intr-un ecosistem natural, dar protejat. Prin ferestrele vasului, vizitatorii pot vedea lumea subacvatica a zonei de Nord – vest a Pacificului. Lacul special conceput este o experienta amuzanta si educationala pentru toate varstele.

Localizat la capatul navei de 46 de metri este zona delimitata pentru teatru. Aici, un ghid si un scafandru va conduc spectatorii intr-o calatorie speciala, povestita. Spectacolele de scufundari sunt organizate pe tot parcursul zilei, tin cam 20 de minute iar intregul tur dureaza intrr 45min si o ora. Intrati aici pe site-ul Pacific Undersea Gardens.

Cladirile Parlamentului Acestea sunt deschise publicului pe tot parcursul anului. Vizitatorii sunt invitati sa se alature unuia dintre tururile organizate sau sa se plimbe pe cont propriu. Aici se intalneste Guvernul regiunii British Columbia pentru a ratifica si a lua decizii legate de viitorul prvinciei.

Sunt locate pe malul Portului interior. Cladirile parlamentului se intind pe o proprietate de 5 hectare situat aproape de malul marii in Downtown Victoria. Alte atractii majore sunt aproape: Royal British Columbia Museun, Gradinile Subacvatice – Pacific Undersea Gardens, Muzeul de ceara –  Royal British Columbia Wax Museum si Hotelul Empress.

Pe timpul noptii, Cladirile Parlamentului lumineaza intreaga zona cu peste 3,300 de beculete, transformand zona portului intr-un cadru de poveste.

Constructia cladirii a avut loc intre 1893 – 1898 si a fost condusa de un arhitect in varsta de 25 de ani, Francis Rattenbury. Tanarul arhitect si echipa sa au facut un efort, folosind materialele, resursele locale si cunostiintele pe care le avea in timpul acestui proiect. Importand materiale din zonele din jur, au oferit un sprijin important economiei din regiune intr-o perioada in care era nevoie.

National Geographic/ Victoria IMAX Theatre Cinematograful de 400 de locuri va ofera o experienta cu totul unica datorita ecranului care este de 10 ori mai mare decat unul obisnuit si care acopera intregul camp vizual al spectatorilor.

Cu imagine clara si cu sistem audio digital, la Victoria IMAX puteti sa simtiti ca sunteti chiar in cadrul proiectiei. Datorita tehnologiei avansate si impresiilor vizuale puternice, este una dintre cele mai impresionante si captivante moduri de a viziona un film. 4 milioane de canadieni si aproape un bilion de oameni din jurul lumii au fost vrajiti de experienta IMAX.

Veti fi surprinsi de cat de multe puteti invata si veti vizita multe locuri in care nu ati merge de unul singur.  La Victoria IMAX sunteti invitat sa va catarati pe muntele Everest , sa va scudundati in lumea subacvatica sa vedeti specii unice, sa stati la volanul unei masini de curse la o viteza de 200km/ora sau sa experimentati lipsa de gravitatie din spatiu.

Pe langa acestea, sectiunile Now Playing si Coming soon v ofera cele mai noi filme. Vedeti aici ce filme ruleaza momentan la IMAX Victoria.

Royal British Columbia Museum. Incepand din 1886, acest muzeu a prezervat si a impartasit istoria naturala si umana a provinciei. Descoeriti faimoasele galerii First Peoples, Natural History sau Modern History. Vedeti aici toate detaliile despre muzeu.

Inner Harbour si ferry-boat-urile –  Aceasta strada care merge de-a lungul malului marii si defineste una din zonele portului Victoria.  Inner Harbour –  dupa cum spune si numele este in intregime in cadrul orasului, separand centrul Victoriei de cartierul de vest.

Mare parte din atractiile turistice si recreationale din orasul Victoria se gasesc in aceasta zona,  alaturi de restaurante si magazine. Pentru o dupa-amiaza aparte, serviti ceaiul la Hotelul Empress sau faceti un tur al portului cu ferry-boatul.

Parerea ta conteaza