Unde poti locui in Toronto

Am facut o selectie din numeroasele oferte de chirii disponibile in Toronto si va oferim cateva apartamente cochete, cu chirie avantajoasa si locatie perfecta!

Apartament cu 2 camere in Victoria Park&St. Claire. Chiria costa $965/luna, dar apartamentul are avantajul unei locatii excelente si are parcarea inclusa in pret. Utilitatile se platesc separat, iar statia de metrou e la doi pasi de casa. Pentru contact, click aici.

Apartament cu un dormitor in Toronto. Chiria lunara include cheltuielile cu utilitati si Internet, iar toate facilitatile sunt in apropiere. Camerele sunt spatioase, iar spatiul a fost renovat de curand. Pentru contact, click aici.

Apartament cu doua camere in Wilson Avenue, Toronto. Situat in apropierea tuturor facilitatilor, apartamentul beneficiaza de o bucatarie mare si living si sufragerie separate, fiind perfect pentru o familie. Chiria costa in jur de 1150$/luna. Pentru contact, click aici.

Apartament cu doua camere perfect pentru o mica familie, are 2 dormitoare si o bucatarie mare. Cladirea de apartamente are o sala de gimnastica, jacuzzi, sauna, biblioteca, chiar si un spatiu pentru petreceri. Chiria lunara costa $1.600 si include toate utilitatile. Pentru contact, click aici.

Tags: , ,

2 Responses to “Unde poti locui in Toronto”

 1. Richard Says:

  As dori sa cunosc parerea cuiva care cunoaste inde-aproape Canada si Suedia, pt a-mi putea forma o parere comparativa intre cele doua tari, legata de viata, trai, etc. Locuiesc de mai multi ani in Suedia si cunosc f bine aceasta tara, insa nu si Canada. Curiozitatea si dorinta de a schimba ceva m-a facut sa iau Canada in considerare. Viata in Suedia, educatie, sanatate, salarii etc sunt f bune, chiar mai bune in Danemarca si Norvegia, tari care de asemenea le cunosc f bine. Cel putin chiriile in Suedia si Canada sunt similare, nu stiu restul preturilor si salariile cum sunt.
  Astept raspuns. Richard

 2. admin Says:

  Richard, Suedia si Canada sunt tari similiare, nu doar din punct de vedere al climei :)
  Depinde totusi unde ai vrea sa locuiesti. Iti recomandam sa citesti mai multe despre orasele mici si cochete ale Canadei aici: http://www.emigrarecanada.ro/blog/?p=47.
  Apoi te invitam sa te inscrii gratuit pentru testarea online aici: http://www.emigrarecanada.ro/emigrare/Testare-Online.html

Parerea ta conteaza