Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Aeronave

Diploma universitate

Inginer Aeronave

Inginerii din domeniul aerospatial fac cercetare si lucreaza in conceptia si realizarea vehiculelor si a sistemelor aerospatiale si a componentelor acestora. Evalueza, instaleaza, fac probe si operatiuni si intretin aceste vehicule si sisteme. Lucreaza pentru fabricantii de aeronave si masini spatiale, transportoare aeriene, pentru guvern si in institutii de cercetare si invatamant.

Salar mediu: 34.99 $ CAD / ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Tehnician avionica

Subinginerii, tehnologii si tehnicienii din domeniul aerospatial asigura suport si servicii tehnice in cercetarea, conceptia si realizarea vehiculelor si a sistemelor aerospatiale si a componentelor acestora, de exemplu pentru instalarea, probele si in cadrul operatiunilor acestor vehicule si sisteme. Lucreaza pentru fabricantii de aeronave si masini spatiale, transportoare aeriene.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora

Tehnician intretinere aeronave

Tehnicienii din intretinerea aeronavelor intretin, efectueaza revizia tehnica, modifica si testeaza structurile aeronavelor si sistemele mecanice si hidraulice ale acestora. Lucreaza in intreprinderi de fabricare, de intretinere, de reparatie si de revizie a aeronavelor, pentru linii aeriene, pentru fortele armate sau alti operatori de aeronave.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora

Tehnician structuri

Tehnicienii in structuri acorda suport si servicii tehnice inginerilor sau altor profesionisti din domeniul ingineriei fabricarii de aeronave. Lucreaza in intreprinderi de fabricare, de intretinere, de reparatie si de revizie a aeronavelor, pentru linii aeriene, pentru fortele armate sau alti operatori de aeronave.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec