Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Alimentatie publica

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Tehnicieni / Tehnologi Specialitate Alimentatie publica sau Restaurant sau Servicii

Tehnicienii specializati in alimentatie publica supravegheaza si coordoneaza activitatile lucratorilor care pregatesc, distribuie si servesc alimentele. Lucreaza in spitale si alte insitutii de sanatate, in restaurante si alte servicii de alimentatie publica.

Salar mediu: 16,99 $ CAD / ora

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Macelar

Macelarii pregatesc bucatile normale de carne de porc, de vita, de pasare, de peste si crustacee care vor fi vandute in magazine specializate pentru comercializarea produselor alimentare. Lucreaza in supermarketuri, in macelarii, sau pot sa fie muncitori autonomi.

Salar mediu: 11,66 $ CAD / ora

Brutar

Brutarii fac diferite sortimente de paine. Lucreaza in brutarii, patiserii, in magazine de alimente, hoteluri, restaurante, spitale si alte institutii sau pot sa fie muncitori autonomi.

Salar mediu: 10,45 $ CAD / ora

Morarit Panificatie

Tehnologii si tehnicienii din morarit si panificatie lucreaza in fabricatia, crearea de retete si controlul produselor de panificatie si al procesului de fabricatie. Ei isi practica profesia in diverse intreprinderi specializate de fabricatie a produselor de panificatie.

Salar mediu: 10,45 $ CAD / ora

Bucatar

Bucatarii pregatesc numeroase alimente. Lucreaza in restaurante, hoteluri, spitale si alte institutii de sanatate, in servicii alimentare centralizate, scoli si alte institutii. Lucreaza de asemenea la bordul vapoarelor, pe santiere de constructie.

Salar mediu: 14,00 $ CAD / ora

Patiser

Patiserii pregatesc diferite produse de patiserie, tarte, prajituri, biscuiti etc, pentru patiserii care comercializeaza aceste produse alimentare, cat si pentru restaurante. Lucreaza in patiserii, in magazine de alimente, hoteluri, restaurante, spitale si alte institutii sau pot sa fie muncitori autonomi.
Salar mediu: 10,45 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec