Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Arhitectura

Diploma universitate

Arhitectura si amenajarea urbana

Creeaza planuri de constructie si renovare de cladiri comerciale, industriale si rezidentiale si urmaresc realizarea lor practica. Ei isi practica profesia in firme de arhitectura, in institutii guvernamentale sau pe cont propriu.

Salar mediu: 24,02 $ CAD/ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Tehnicieni in arhitectura

Tehnologii si tehnicienii din arhitectura pot lucra independent sau sa ofere suport tehnic arhitectilor si inginerilor-proiectanti in constructii civile prin efectuarea de cercetari, realizarea de desene, machete, devizuri si contracte, si asigurand supravegherea proiectelor aflate in constructie. Tehnologii si tehnicienii in arhitectura lucreaza in firme de arhitectura si constructii si ca angajati ai statului.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Desenatori

Tehnologii si tehnicienii in desen pregatesc modele si desene de inginerie si aduna informatii tehnice conexe lucrand in echipe multidisciplinare de inginerie sau ca personal auxiliar pe langa ingineri, arhitecti si designeri industriali, ori independent. Muncesc in firme de consultanta, de constructie, de resurse si de fabricatie, la toate nivelele guvernamentale, precum si intr-o gama larga de institutii variate.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec