Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Chimie

Diploma universitate

Chimie

Chimistii efectueaza cercetare si analize in domeniul operatiunilor industriale, dezvoltarii produselor si proceselor, controlului calitatii si al mediului inconjurator, diagnosticului si tratamentului in medicina, in biotehnologii si alte aplicatii. De asemenea, ei efectueaza cercetare teoretica, experimentala si aplicata in domeniul proceselor chimice si biochimice de baza pentru a crea sau sintetiza noi produse si procese. Ei isi practica profesia in laboratoare de cercetare, dezvoltare si controlul calitatii, in unitati chimice, petrochimice si farmaceutice, de prelucrare a materiilor de baza si a celulozei si hartiei, precum si in alte unitati de fabricatie, de sanatate si invatamant.

Salar mediu: 25,99 $ CAD / ora

Biochimie

Biochimistii efectueaza cercetare si analize in domeniul operatiunilor industriale, dezvoltarii produselor si proceselor, controlului calitatii si al mediului inconjurator, diagnosticului si tratamentului in medicina, in biotehnologii si alte aplicatii. De asemenea, ei efectueaza cercetare teoretica, experimentala si aplicata in domeniul proceselor biochimice de baza pentru a crea sau sintetiza noi produse si procese. Ei isi practica profesia in laboratoare de cercetare, dezvoltare si controlul calitatii, in unitati chimice, petrochimice si farmaceutice, precum si in alte unitati de fabricatie, de sanatate si invatamant.

Salar mediu: 24,59 $ CAD / ora

Inginerie - Ingineri chimisti

Inginerii chimisti proiecteaza si pun in practica procese si utilaje chimice, efectueaza cercetare in domeniu, si urmaresc exploatarea si intretinerea unitatilor industriale chimice, de prelucrare a maselor plastice, farmaceutice, de celuloza si de prelucrare a produselor alimentare. In plus, ei indeplinesc sarcini ce tin de controlul calitatii produselor chimice, de protectia mediului si ingineria biochimica sau biotehnologii. Ei isi practica profesia in unitati industriale de fabricatie si prelucrare, in firme de consultanta sau in institutii guvernamentale, institutii de cercetare sau de invatamant.

Salar mediu: 29,05 $ CAD / ora

Microbiologie

Microbiolog fac cercetari generale si aplicate pentru aprofundarea cunostintelor despre organismele vii, pentru gestionarea resurselor naturale si realizarea de noi practici si de nou produse in domeniul medicinei. Lucreaza in laboratoare sau pe teren, pentru guvern, pentru agentii de consultanta in domeniul mediului, societati de resurse si servicii de utilitate publica, companii pentru produse chimice, farmaceutice si biotehnice ca si in sanatate si invatamant.

Salar mediu: 23,99 $ CAD / ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Subinginer chimist

Subinginerii chimisti asigura asistenta si servicii tehnice sau pot sa lucreze independent in domeniul ingineriei chimice, in cercetare si analize biochimice si chimice, in chimia industriala, controlul calitatii chimice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare de cercetare, de dezvoltare a si control al calitatii, in firme de experti si inginerie, in industria chimica, petrochimie si produse farmaceutice, precum si in multe alte industrii de fabricatie, de prelucrare si in servicii publice, in domeniul sanatatii si al educatiei, ca si pentru guvern.

Salar mediu: 19,99 $ CAD / ora

Tehnician / Tehnolog

Tehnicienii / tehnologii chimisti asigura asistenta si servicii tehnice sau pot sa lucreze independent in domeniul ingineriei chimice, in cercetare si analize biochimice si chimice, in chimia industriala, controlul calitatii chimice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare de cercetare, de dezvoltare a si control al calitatii, in firme de experti si inginerie, in industria chimica, petrochimie si produse farmaceutice, precum si in multe alte industrii de fabricatie, de prelucrare si in servicii publice, in domeniul sanatatii si al educatiei, ca si pentru guvern.

Salar mediu: 20,43 $ CAD / ora

Tehnician laborator

Tehnicienii de laborator asigura asistenta si servicii tehnice in domeniul ingineriei chimice, in cercetare si analize biochimice si chimice, in chimia industriala, controlul calitatii chimice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare de cercetare, de dezvoltare a si control al calitatii, in industria chimica, petrochimie si produse farmaceutice, precum si in multe alte industrii de fabricatie sau de prelucrare.

Salar mediu: 20,43 $ CAD / ora

Tehnician procese chimice

Tehnicienii chimisti asigura asistenta si servicii tehnice sau pot sa lucreze independent in domeniul ingineriei chimice, in cercetare si analize biochimice si chimice, in chimia industriala, controlul calitatii chimice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare de cercetare, de dezvoltare a si control al calitatii, in firme de experti si inginerie, in industria chimica, petrochimie si produse farmaceutice, precum si in multe alte industrii de fabricatie, de prelucrare si in servicii publice, in domeniul sanatatii si al educatiei, ca si pentru guvern.

Salar mediu: 20,43 $ CAD / ora

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Operator mase plastice

Operatorii specialisti in mase plastice asigura suport si servicii tehnice sau pot sa lucreze pe cont propriu, in domeniul ingineriei chimice, a controlului calitatii chimice maselor plastice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare, in industria chimica.

Salar mediu: 15,11 $ CAD / ora

Operator masini injectat

Tehnologii si tehnicienii din acet domeniu repara, intretin, regleaza si opereaza masinile de injectie. Pot sa lucreze pe cont propriu sau sa ofere suport si servicii tehnice in domeniile unde sunt folosite aceste masini.

Salar mediu: 17,21 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec