Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Prezentare Generala

Originea numelui - Canada

In 1535, doi tineri Nativi Indieni i-au spus lui Jacques Cartier despre drumul spre " kanata ." Acestia s-au referit la satul Stadacona; " kanata " a fost un cuvint mai simplu in dialect Huron-Iroquois pentru "sat" sau "asezare." Dar pentru dorinta de a folosi un alt nume, Cartier a folosit " Canada " pentru a se referi nu numai la Stadacona (locul unde sa afla astazi orasul Quebec ), dar de asemenea la intreaga zona a carei conducator era , Donnacona. Numele a fost in curind folosit pentru o zona mult mai mare: harti din 1547 desemnau tot ce era la nord de St. Lawrence River drept "Canada." Cartier de asemenea a numit riul St. Lawrence River "rivi?re de Canada ", un nume folosit pina la inceputul secolului al 16-lea. In 1616, dealtfel intreaga regiune era cunoscuta ca New France (Noua Franta), zona in lungul marelui riu al Canadei si golfului St. Lawrence a fost numita tot Canada.

La scurt timp, exploratorii si negustorii de blanuri au deschis teritoriile inspre vest si sud si zona cunoscuta drept " Canada " a crescut. La inceputul secolului al 17-lea, numele se referea la toate tinuturile in care se afla astazi zona denumita Midwest si pina la Louisiana din Statele Unite in prezent.

Prima mentionare a numelui " Canada " ca nume oficial a fost in 1791 cind Provincia Quebec a fost divizata in coloniile Canadei de Jos si de Sus. In 1841, cele doua Canada au fost unite din nou sub un singur nume, Provincia Canadei. Pe timpul Confederatiei, noua tara si-a luat numele de Canada.

Informatii Generale

General: Un tinut al distantelor vaste si bogate resurse naturale, Canada a devenit un dominion cu o guvernare proprie in 1867 mentinind in acelasi timp legaturi cu Coroana Britanica. Economic si tehnologic natiunea s-a dezvoltat in paralel cu SUA, vecinul sau de la sud peste a granita nefortificata. Problema politica cea mai importanta a continuat sa fie relatia provinciei Quebec , cu rezidentii vorbitori de limba franceza si cultura unica, cu restul tarii.

Suprafata:
total
: 9,976,140 km patrati
uscat: 9,220,970 km patrati
apa: 755,170 km patrati

Populatie: 32,207,113 (Iulie 2003 )

Capitala: Ottawa

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec