Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Ingineri

Diploma universitate

Inginer Mecanic

Inginerii mecanici proiecteaza si realizeaza masini, echipamente si sisteme mecanice pentru diverse utilizari: incalzire, ventilatie si aer conditionat, energetic, transport, prelucrare si fabricatie, si efectueaza cercetare in acest domeniu. Inginerii mecanici pot deasemenea indeplini sarcini ce tin de evaluarea, instalarea, exploatarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor mecanice. Ei isi practica profesia in firme de consultanta, in societati energetice, precum si in industria de fabricatie, prelucratoare si in transporturi, putand lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 28.10 $ CAD / ora

Inginer Energetica

Inginerii in energetica proiecteaza si pun in practica procese energetice, efectueaza cercetare in domeniu, si urmaresc exploatarea si intretinerea unitatilor industriale energetice. Ei isi practica profesia in unitati industriale din domeniul energeticii, in firme de consultanta sau in institutii guvernamentale, institutii de cercetare sau de invatamant.

Salar mediu: 30.64$ CAD / ora

Inginer Chimist

Inginerii chimisti proiecteaza si pun in practica procese si utilaje chimice, efectueaza cercetare in domeniu, si urmaresc exploatarea si intretinerea unitatilor industriale chimice, de prelucrare a maselor plastice, farmaceutice, de celuloza si de prelucrare a produselor alimentare. In plus, ei indeplinesc sarcini ce tin de controlul calitatii produselor chimice, de protectia mediului si ingineria biochimica sau biotehnologii. Ei isi practica profesia in unitati industriale de fabricatie si prelucrare, in firme de consultanta sau in institutii guvernamentale, institutii de cercetare sau de invatamant.

Salar mediu: 32,25 $ CAD / ora

Inginer Constructii

Inginerii din constructii proiecteaza, planifica si conduc proiecte de executie constructii sau de reparatii de structuri, cum ar fi: cladiri, drumuri, aeroporturi, autostrazi, cai ferate, poduri, baraje, porturi, sisteme de servicii de autostrazi si de transport, sisteme de distributie a apei, de canalizare si de salubritate. Inginerii constructori se pot specializa si in analiza fundatiilor, controlul cladirilor si structurilor, urbanism si amenajarea teritoriului. Ei isi practica profesia in firme de constructii, firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 27.94 $ CAD / ora

Inginer Industrie alimentara

Concep si dezvolta procese, proiecteaza utilaje si procedee pentru prelucrarea, depozitarea, ambalarea si manipularea produselor alimentare. Ei isi practica profesia in unitati de profil, firme de consultanta, precum si in institutii de cercetare-proiectare in domeniu.

Salar mediu: 24,69 $ CAD / ora

Inginer Management industrial

Inginerii de management industrial fac studii, elaboreaza si supravizeaza programe care vizeaza folosirea optima a materialului, a resurselor umane, a tehnologiei a materialelor si a procedeelor pentru ameliorarea eficacitatii si a productivitatii. Lucreaza in firme de consultanti, usine de fabricatie si de tratament, in sectorul public si in institutii financiare.

Salar mediu: 27.18 $ CAD / ora

Inginer Tehnologii de fabricatie

Inginerii de fabricatie fac studii, elaboreaza si supravizeaza programe care vizeaza folosirea optima a materialului, a resurselor umane, a tehnologiei a materialelor si a procedeelor pentru ameliorarea eficacitatii si a productivitatii. Lucreaza in firme de consultanti, usine de fabricatie si de tratament, in sectorul public si in institutii financiare.

Salar mediu: 27.18 $ CAD / ora

Inginer Metalurgie

Inginerii metalurgisti coordoneaza studii asupra proprietatiilor si a caracteristicilor metalelor, planifica, concept si pun in practica masini si procedee pentru concentarea, extragerea si tratarea metalelor si a aliajelor. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a metalelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 29.68 $ CAD / ora

Inginer Materiale

Acesti ingineri coordoneaza studii asupra proprietatiilor si a caracteristicilor materialelor neferoase, planifica, concept si pun in practica masini si procedee pentru concentarea, extragerea si tratarea materialelor cum ar fi ceramica, materialele semi-conductoare si materialele compuse. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a materialelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 29.68 $ CAD / ora

Inginer Mecanica agricola

Inginerii mecanici proiecteaza si realizeaza masini, echipamente si sisteme mecanice pentru agricultura. Inginerii mecanici pot deasemenea indeplini sarcini ce tin de evaluarea, instalarea, exploatarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor mecanice. Ei isi practica profesia in firme de consultanta, precum si in industria de fabricatie, putand lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 25.90 $ CAD / ora

Inginerie Rurala

Acesti inginerii proiecteaza, planifica si conduc proiecte de executie constructii sau de reparatii de structuri in zonele rurale, cum ar fi: cladiri, drumuri, poduri, baraje, sisteme de servicii de transport, sisteme de distributie a apei, de canalizare si de salubritate. Inginerii constructori se pot specializa si in analiza fundatiilor, controlul cladirilor si structurilor, urbanism si amenajarea teritoriului. Ei isi practica profesia in firme de constructii, firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 28.33 $ CAD / ora

Inginer Transport

Inginerii din transport proiecteaza, planifica si conduc proiecte de executie constructii sau de reparatii de structuri, cum ar fi: drumuri, aeroporturi, autostrazi, cai ferate, poduri, baraje, porturi, sisteme de servicii de autostrazi si de transport. Ei isi practica profesia in firme de constructii, firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 26.54 $ CAD / ora

Inginer Aeronave

Inginerii din domeniul aerospatial fac cercetare si lucreaza in conceptia si realizarea vehiculelor si a sistemelor aerospatiale si a componentelor acestora. Evalueza, instaleaza, fac probe si operatiuni si intretin aceste vehicule si sisteme. Lucreaza pentru fabricantii de aeronave si masini spatiale, transportoare aeriene, pentru guvern si in institutii de cercetare si invatamant.

Salar mediu: 34.99 $ CAD / ora

Inginerie Nucleara

Inginerii specializati in domeniul nuclear coordoneaza cercetari si elaboreaza procedee, programe si echipamente pentru cresterea cunostintelor fundamentale din acest domeniu si acorda suport pentru aplicarea acestora in ingineria si industria nucleara. Ei isi practica profesia in firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, in industria energetica, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 30.64 $ CAD / ora

Inginerie Fizica

Inginerii fizicieni coordoneaza cercetari si elaboreaza procedee, programe si echipamente pentru cresterea cunostintelor fundamentale din acest domeniu si acorda suport pentru aplicarea acestora in inginerie si industrie. Ei isi practica profesia in firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, in invatamant, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 28.33 $ CAD / ora

Inginer Topograf

Inginerii topografi planifica, organizeaza si coordoneaza executarea masuratorilor oficiale pentru stabilirea limitelor proprietatilor, si a altor caracteristici naturale sau artificiale. Pregatesc si tin la zi planurile oficiale, dosarele si documentele care se refera la aceste masuratori. Sunt angajati de guvern, de administratiile municipale, de birouri de experti in topografie din sectorul privat si de intreprinderi de dezvoltare imobiliara, de resurse naturale, de inginerie si constructii sau lucreaza pe cont propriu.

Salar mediu: 28,33 $ CAD / ora

Bioinginerie

Inginerii din acest domeniu concep si elaboreaza masini, structuri, material si sisteme asociate agriculturii si prelucrarii alimentelor. Ei isi practica profesia in firme de consultanta in inginerie, in institutii municipale si guvernamentale, dar pot lucra si pe cont propriu.

Salar mediu: 28.33 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec