Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Instalare, Reparatii, Intretinere

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Instalatii alarme

Tehnicienii electricieni si electronisti specializati in motarea instalatiilor de alarma, monteaza, intretin si repara materialul electronic folosit pentru folosit de publicul larg, de institutii, de societati si intreprinderi, cum ar fi sisteme audio si video. Lucreaza in firme de intretinere si de comercializare a acestor aparate, pentru distribuitori engros si in serviciile de intretinere si reparatii ale uzinelor de fabricatie a materialului electronic.

Salar mediu: 22,05 $ CAD / ora

Aparate gaz natural

Personalul de intretinere a canalizarilor de gaz natural cuprinde muncitorii care verifica si efectueaza intretinerea de rutina si reparatiile minore la instalatiile subterane si la liniile de distributie a gazului. Lucreaza in intreprinderi de distributie a gazului.

Salar mediu: 12,84 $ CAD / ora

Utilaj industrial

Acest grup de baza cuprinde tehnologii si tehnicienii din domeniul utilajului industrial, care executa lucrari de motaj de masini si instalatii din industrie si echipamente de transport. Lucreaza intr-o gama varianta de intreprinderi de fabricatie industriala.

Salar mediu: 19,00 $ CAD / ora

Instalatii de presiune - cazane

Acesti tehnologi si tehnicieni modeleaza, asambleaza, testeaza, intretin si repara cazane, cuve, reservoare, turnuri si alte structuri de cazane grele. Lucreaza in ateliere, instalatii industriale si de fabricatie, santiere navale, in constructii, in centrale de producere a electricitatii si in alte industrii similare.

Salar mediu: 21,33 $ CAD / ora

Mecanici - vezi MECANICI

Salar mediu: 15,99 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec