Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Joburi

 

Ocuparea unui loc de muncă este una din priorităţile noilor veniţi în Canada.

 

Înainte de plecarea în Canada, noii imigranţi sunt îndrumaţi către locuri de muncă specifice calificărilor fiecăruia şi în concordanţă cu legislaţia muncii din Canada. Candidaţii ce doresc să ocupe un post într-o ocupaţie reglementată vor putea demara procedura pentru obţinerea autorizaţiei de practică încă dinainte de a ajunge în Canada. 

 

Vă recomandăm să ocupaţi de la bun început un post cât mai apropiat de pregătirea dvs. Alegeţi un loc de muncă ce vă permite să vă construiţi cariera.

 

Găsiţi pe site expuse câteva oferte. Ofertele sunt publicate ca model, pentru a vă informa asupra cerinţelor şi nivelului de salarizare.

 

Fiecare candidat va primi oferte specifice pregătirii sale.

 

Autoritățile canadiene sprijină noii imigranți pentru ocuparea unui loc de muncă specific pregătirii profesionale a fiecăruia. Găsiți informații detaliate asupra acestui subiect urmând linkul http://www.credentials.gc.ca/

 Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec