Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Deschiderea unei afaceri

Cum imi deschid o afacere

 

Daca emigrati in Canada ca om de afaceri, informati-va pe Internet despre sursele de finantare, oportunitatile de afaceri, serviciile de export si investitii. Pentru lansarea unei afaceri in Canada, trebuie sa va supuneti unor reguli. Aveti aici cateva site-uri web care pot sa va ajute:

  • www.cbsc.org: Site-ul web al Centrelor de Servicii pentru intreprinderile din Canada este principalul punct de contact pentru a obtine informatii despre serviciile guvernamentale, despre programele si regulile dupa care se conduc intreprinderile.
  • www.strategis.gc.ca: Acest site web al Industriei din Canada furnizeaza informatii utile care va ajuta sa gasiti parteneri, sa cunoasteti piata, sa aveti acces la noile tehnologii si sa obtineti date despre posibilitatile de finantare si despre sectoarele de crestere ale economiei canadiene.
  • www.bdc.ca: Este site-ul web al Bancii de Dezvoltare a Canadei. Furnizeaza servicii financiare si de consultanta micilor intreprinderi canadiene, mai ales celor care opereaza in sectoarele tehnologiei si exportului. Ofera, de asemenea, informatii despre felul in care poate fi lansata o intreprindere si a o face sa prospere.
  • www.strategis.ic.gc.ca/epic/internet/incsbfp-pfpec.nsf/fr/home: Este site-ul web al programului de finantare a micilor intreprinderi din Canada. Acest program poate sa va ajute sa va finantati propria afacere.
  • www.contractscanada.gc.ca: Acest site web ofera informatii despre bunurile si serviciile pe care guvernul Canadei le cumpara si despre modul in care procedeaza.
  • www.cic.gc.ca: Este vorba despre site-ul web al Ministerului Cetateniei si Imigratiei Canada. Acesta descrie Programul de imigrare al oamenilor de afaceri.

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec