Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Matematica, Informatica, Statistica

Diploma universitate

Matematica

Efectueaza cercetare in domeniul teoriilor matematice si dezvolta si aplica tehnici matematice pentru rezolvarea problemelor in diverse domenii ale stiintei, inginerie, afaceri etc. Matematicienii lucreaza in universitati, scoli, firme de experti.

Salar mediu: 25,99 $ CAD / ora

Informatica

Analizeaza cerintele de prelucrare a informatiei, proiecteaza sisteme de calcul care sa raspunda acestor cerinte sau sa efectueze calculul cerut, creeaza si analizeaza bazele de date si supervizeaza programatorii. Programatorii creeaza programe informatice pentru diverse utilizari. Ei isi practica profesia in firme de consultanta si servicii in informatica si in departamentele informatice ale institutiilor publice sau private.

Salar mediu: 23,50 $ CAD / ora

Statistica

Statisticienii fac cercetari teoretice in statistica, elaboreaza tehnici statistice si le aplica pentru rezolvarea unor probleme in stiinta, inginerie, comert si stiinte sociale. Matematicienii, statisticienii si actuarii lucreaza in universitati, banci, si societati de fiducie, companii de asigurare, firme de experti.

Salar mediu: 25,99 $ CAD / ora

Probabilitati si Statistica

Matematicienii si statisticienii fac cercetari teoretice in matematica si statistica, elaboreaza tehnici matematice si statistice si le aplica pentru rezolvarea unor probleme in stiinta, inginerie, comert si stiinte sociale. Matematicienii si statisticienii lucreaza in universitati, banci, si societati de fiducie, companii de asigurare, firme de experti.

Salar mediu: 24,97 $ CAD / ora

Actuariat

Actuarii aplica principiile matematicii, statisticii, probabilitatilor si teoriei riscului pentru evaluarea incidentei financiare eventuale in circumstante viitoare. Actuarii lucreaza in universitati, banci, si societati de fiducie, companii de asigurare, firme de experti.

Salar mediu: 24,97 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec