Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Mecanici

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Mecanic utilaj greu santier

Mecanicii de utilaj greu repara, regleaza si intretin utilajul greu necesar pentru contructii, transport, exploatari forestiere, miniere, petroliere si de gaz natural, de defrisare, agricultura etc. Lucreaza pentru intreprinderi proprietare de utilaj greu, pentru concesionari, pentru societati de transport in comun etc.

Salar mediu: 15.00 $ CAD / ora 23 400 $ CAD / an

Mecanica agricola

Mecanicii agricoli repara, regleaza si intretin utilajul necesar pentru agricultura, defrisare, pentru contructii si transport in agricultura etc. Lucreaza pentru intreprinderi proprietare de utilaj greu, pentru concesionari, pentru societati de transport in comun etc.

Salar mediu: 16.00 $ CAD / ora 25 000 $ CAD / an

Mecanic auto

Mecanicii si reparatorii de autovehicule inspecteaza elementele mecanice, electrice si electronice ale automobilelor, le repara si le intretin. Lucreaza pentru concesionari de automobile, pentru statiuni de service si garaje. Acest grup de baza cuprinde si reparatorii de automobile care efectueaza primele reparatii si imlocuiesc piesele elementelor mecanice ale automobilelor nou asamblate. Lucreaza in uzine de fabricatie ale automobilelor.

Salar mediu: 15.00 $ CAD / ora 23 400 $ CAD / an

Mecanic ascensoare

Mecanicii de ascensoare instaleaza, intretin si repara ascensoarele, scarile rulante, trotuarele rulante si alte echipamente asemanatoare. Lucreaza pentru intreprinderi de constructii si de intretinere de ascensoare.

Salar mediu: 21.00 $ CAD / ora 32 800 $ CAD / an

Mecanic masini fixe

Mecanicii de masini fixe folosesc si intretin diversele tipuri de masini fixe si auxiliare pentru incalzirea, iluminarea si alimentarea cu energie si cu alte servicii utilitare a imobilelor comerciale, industriale si institutionale si a altor locuri de munca. Lucreaza in uzine industriale si de fabricatie, in spitale, universitati, institutii guvernamentale, hoteluri si alte localuri comerciale si publice.

Salar mediu: 16.00 $ CAD / ora 25 000 $ CAD / an

Mecanic motoare diesel

Mecanicii si reparatorii de motoare diesel inspecteaza elementele mecanice, electrice si electronice ale acestora, le repara si le intretin. Lucreaza pentru societatile de transport si de comert care au ateliere de intretinere si reparatie. Acest grup de baza cuprinde si reparatorii de motoare diesel care efectueaza primele reparatii si imlocuiesc piesele elementelor mecanice ale motoarelor nou asamblate. Lucreaza in uzine de fabricatie.

Salar mediu: 15.00 $ CAD / ora 23 400 $ CAD / an

Mecanic control electronic

Mecanicii in control electronic asigura servicii auxiliare si tehnice a echipamentelor care functioneaza prin control electronic. Lucreaza in intreprinderi de pentru uzine de fabricare a materialelor electronice, intr-o gama larga de domenii industriale de fabricatie, prelucrare si transport.

Salar mediu: 15.00 $ CAD / ora 23 400 $ CAD / an

Mecanic vehicule grele rutiere

Mecanicii si reparatorii de autobuze si de camioane grele de transport rutier inspecteaza elementele mecanice, electrice si electronice ale acestora, le repara si le intretin. Lucreaza pentru statiuni de service si garaje specializate, pentru societatile de transport si de comert care au ateliere de intretinere si reparatie. Acest grup de baza cuprinde si reparatorii de vehicule grele care efectueaza primele reparatii si imlocuiesc piesele elementelor mecanice ale vehiculelor nou asamblate. Lucreaza in uzine de fabricatie.

Salar mediu: 15.00 $ CAD / ora 23 400 $ CAD / an

Mecanic intretinere industriala

Mecanicii de santier si mecanicii industriali instaleaza, intretin, cauta cauza panelor si repara masinile industriale fixe, cat si materialul mecanic. Lucreaza pe santiere sau in uzine de prelucrare, de fabricatie, de servicii publice si alte intreprinderi industriale.

Salar mediu: 19.00 $ CAD / ora 29 640 $ CAD / an

Automatist

Mecanicii din acest grup efectueaza reparatia si intretinerea masinilor de distributie automate. Lucreaza in ateliere specializate in repararea acestor masini.

Salar mediu: 16.00 $ CAD / ora 25 000 $ CAD / an

Frigotehnist

Frigotehnistii instaleaza, intretin, repara si fac revizii tehnice ale instalatiilor de racire si de climatizare de tip comercial sau industrial si ale sistemelor combinate de incalzire, ventilatie si racire. Lucreaza pentru antreprenori in climatizare, in diverse industrii, pentru supermarketuri, in intreprinderi care comercializeaza si asigura intretinerea acestor sisteme. Acest grup de baza cuprinde si mecanicii din transportul la rece.

Salar mediu: 19.00 $ CAD / ora 29 640 $ CAD / an

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec