Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Metalurgie si stiinta materialelor

Diploma universitate

Inginer Metalurgie

Inginerii metalurgisti coordoneaza studii asupra proprietatiilor si a caracteristicilor metalelor, planifica, concept si pun in practica masini si procedee pentru concentarea, extragerea si tratarea metalelor si a aliajelor. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a metalelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 29.68 $ CAD / ora

Inginer Stiinta si ingineria materialelor

Acesti ingineri coordoneaza studii asupra proprietatiilor si a caracteristicilor materialelor neferoase, planifica, concept si pun in practica masini si procedee pentru concentarea, extragerea si tratarea materialelor cum ar fi ceramica, materialele semi-conductoare si materialele compuse. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a materialelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 24.62 $ CAD / ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Stiinta materialelor

Subinginerii si tehnicienii din acest domeniu acorda suport sau servicii tehnice pentru elaborarea studiilor asupra proprietatiilor si a caracteristicilor materialelor, planificarea, conceperea si punerea in practica a masinilor si a procedeelor pentru concentarea, extragerea si tratarea materialelor cum ar fi ceramica, materialele semi-conductoare si materialele compuse. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a materialelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Transformarea materialelor

Subinginerii si tehnicienii din acest domeniu acorda suport sau servicii tehnice pentru elaborarea studiilor asupra proprietatiilor si a caracteristicilor diverselor materiale, planificarea, conceperea si punerea in practica a masinilor si a procedeelor pentru concentarea, extragerea si tratarea materialelor cum ar fi ceramica, materialele semi-conductoare si materialele compuse. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a materialelor, in instituii de cercetare si de invatamant.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Transformarea materialelor plastice

Tehnicienii si tehnologii specialisti in transformarea maselor plastice asigura suport si servicii tehnice sau pot sa lucreze pe cont propriu, in domeniul ingineriei chimice, a controlului calitatii chimice maselor plastice si protectia mediului. Lucreaza in laboratoare, in industria chimica.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Tehnician / Tehnolog metalurgie

Subinginerii si tehnicienii din acest domeniu acorda suport sau servicii tehnice pentru elaborarea studiilor asupra proprietatiilor si a caracteristicilor metalelor, planificarea, conceperea si punerea in practica a masinilor si a procedeelor pentru concentarea, extragerea si tratarea metalelor si a aliajelor. Lucreaza pentru firme de inginerie - consiliere, companii miniere, de tratare si fabricare a metalelor.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec