Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Sanatate - Medicina

Diploma universitate

Medicina

Medicii diagnosticheaza si trateaza bolile, tulburarile fiziologice si ranile corpului uman. Ei se pot specializa intr-un anumit domeniu al medicinii sau pot functiona ca medici de familie, si isi practica profesia in unitati medicale publice sau private - spitale, clinici, centre medicale, cabinete medicale.

Salar mediu: 150.000 $ CAD / an   

Farmacie

Farmacistii prepara si elibereaza produse farmaceutice conform prescriptiilor medicale. Ei isi practica profesia in farmacii publice sau de spital. Farmacistii angajati in industria farmaceutica participa in cercetarea, dezvoltarea si productia de medicamente. Ei lucreaza in companiile producatoare de medicamente.

Salar mediu: 88.000    $ CAD / an  

Fizioterapie   

Fizioterapeutii evalueaza starea pacientilor si planifica si realizeaza programele de tratament individuale pentru mentinerea, ameliorarea sau restabilirea sanatatii fizice a pacientilor, ameliorarea durerii si prevenirea incapacitatii fizice. Lucreaza in spitale, clinici, organisme sportive, centre de readaptare, centre de tratament de lunga durata sau in cabinete private.

Salar mediu: 69.000 $ CAD / an   

Kinetoterapie   

Kinetoterapeutii creeaza si pun in practica programe individuale de tratament fizio- si/sau kineto- terapeutic in vederea intretinerii, ameliorarii sau restabilirii functiilor fizice, a calmarii durerilor si a prevenirii disfunctiilor fizice la pacienti. Ei isi practica profesia in spitale, clinici, centre de recuperare si unitati medicale specializate, dar si in practica privata.

Salar mediu: 65.000   $ CAD / an  

Microbiologie   

Microbiolog fac cercetari generale si aplicate pentru aprofundarea cunostintelor despre organismele vii, pentru gestionarea resurselor naturale si realizarea de noi practici si de nou produse in domeniul medicinei. Lucreaza in laboratoare sau pe teren, pentru guvern, pentru agentii de consultanta in domeniul mediului, societati de resurse si servicii de utilitate publica, companii pentru produse chimice, farmaceutice si biotehnice ca si in sanatate si invatamant.

Salar mediu: 72.000 $ CAD / an

Genetica

Geneticienii fac cercetari generale si aplicate pentru aprofundarea cunostintelor despre organismele vii, pentru gestionarea resurselor naturale si realizarea de noi practici si de nou produse in domeniul medicinei. Lucreaza in laboratoare sau pe teren, pentru guvern, pentru agentii de consultanta in domeniul mediului, societati de resurse si servicii de utilitate publica, companii pentru produse chimice, farmaceutice si biotehnice ca si in sanatate si invatamant.

Salar mediu: 25 ,99    $ CAD / ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

 Asistente medicale  

Ofera bolnavilor ingrijiri medicale, asista medicul in diagnosticare si tratament, participa la implementarea programelor publice de igiena si educatie pentru sanatate si ofera servicii de informare in probleme de igiena si prevenire a bolilor. Asistentele medicale lucreaza in unitati medicale, cum ar fi: spitale, clinici, camine-spital, camine de batrani, centre de recuperare, cabinete medicale, centre antiepidemiologice, sau pot furniza ingrijiri la domiciliu.

Salar mediu: 65.000 $ CAD / an

Asistente farmacie   

Asistentii de farmacie isi practica profesia in farmacii publice sau de spital si de asemenea in industria farmaceutica, oferind asistenta farmacistilor.

Salar mediu: 30.000 $ CAD / an  

Asistenta dentara

Asistentii dentari ajuta dentistul in timpul examenelor si tratamentelor pacientilor si indeplinesc sarcinile de birou. Lucreaza in special in cabinete stomatologice. Pot sa lucreze de asemenea pentru servicii publice sau in scoli.

Salar mediu: 35.000 $ CAD / an

Laborator medical   

Tehnicienii de laborator medical efectueaza teste curente de laborator medical si regleaza, curata si intretin materialul de laborartor medical. Lucreaza in laboratoarele medicale din spitale, clinici, institute de cercetare, universitati si laboratoare de cercetare guvernamentale.

Salar mediu: 32.000   $ CAD / an

Medicina nucleara   

Tehnicienii din medicina nucleara opereaza aparatura nucleara in vederea diagnosticarii si a administrarii de tratamente impotriva bolilor. Ei isi practica profesia in spitale, centre de tratament, clinici si laboratoare.

Salar mediu: 43.000   $ CAD / an   

Radiologie / Radiografie  

Tehnicienii radiologi opereaza aparatura de radiologie si de radioterapie pentru a produce imagini ale structurilor corpului in vederea diagnosticarii ranilor si bolilor, respectiv pentru a administra tratamente cu radiatii. Ei isi practica profesia in spitale, centre de tratare a cancerului, clinici si laboratoare de radiologie.

Salar mediu: 50.000 $ CAD / an

Electrofiziologie

Tehnicienii in electrofiziologie folosesc aparate de electrofiziologie in scopul de a ajuta medicii pentru diagnosticarea bolilor si anomaliilor. Lucreaza in clinici, spitale si laboratoare medicale.

Salar mediu: 45.000 $ CAD / an  

Proteze ortopedice  

Acesti tehnicieni lucreaza in spitale, clinic, laboratoare pentru proteze si in intreprinderi pentru fabricarea aparaturii pentru proteze. Pot sa fie si autonomi.

Salar mediu: 40.000 $ CAD / an  

Tehnician veterinar

Tehnicienii veterinari ajuta medicii veterinari in prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor si infectiilor la animale. Lucreaza in cabinete private sau in laboratoare, clinici veterinare, pentru guvern sau in industrie.

Salar mediu: 38.000 $ CAD / an  

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec