Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Topografie, Geodezie

Diploma universitate

Inginer

Inginerii topografi si geordezi planifica, organizeaza si coordoneaza executarea masuratorilor oficiale pentru stabilirea limitelor proprietatilor, si a altor caracteristici naturale sau artificiale. Pregatesc si tin la zi planurile oficiale, dosarele si documentele care se refera la aceste masuratori. Se pot specializa si in analiza fundatiilor, controlul cladirilor si al structurilor, efectuand analize tehnice pentru a obtine date despre sol si hidrologie. Sunt angajati de guvern, de administratiile municipale, de birouri de experti in topografie din sectorul privat si de intreprinderi de dezvoltare imobiliara, de resurse naturale, de inginerie si constructii sau lucreaza pe cont propriu.

Salar mediu: 28.33 $ CAD / ora

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Lucratori topograf cu studii medii

Tehnologii si tehnicienii specializati in topografie si in tehnici de geodezie efectueaza masuratori pentru determina localizarea exacta si pozitia relativa a elementelor naturale si a altor structuri la suprafata pamantului, sub pamant si sub apa. Lucreaza la toate nivelele institutiilor guvernului, in birouri de arhitecti si ingineri si in firme de topografie din sectorul privat.

Salar mediu: 23,97 $ CAD / ora

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec