Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Sistemul de pensii

 

 

 

Sistemul de pensii

 

 

O persoană este considerată în vârstă, în Canada, după 65 de ani. În societatea canadiană, e frecvent ca persoanele în vârstă să trăiască singure. Cei care au nevoie de îngrijiri speciale pot adesea locui într-o casă de bătrâni sau un centru care dispune de personal medical şi specializat. Cu toate acestea, mulţi canadieni primesc la ei membrii în vârstă ai familiei.

 

Siguranţa la bătrâneţe: Programul de Siguranţă la bătrâneţe furnizează un venit de bază tuturor persoanelor peste 65 de ani care sunt rezidenţi canadieni. De obicei, prestaţiile sunt vărsate persoanelor care au locuit timp de cel puţin 10 ani în Canada. Persoanele în vârstă cu un venit mic pot, de asemenea, să aibă dreptul la un Supliment de venit garantat, iar soţii acestora (sau vaduvi/vaduve) pot să primească alocaţia de soţ, dacă au între 60 şi 64 de ani.

 

Regimul de pensii din Canada varsă prestaţii cotizanţilor la pensie sau invalizilor, ca şi soţilor şi copiilor cotizanţilor decedati. Toate persoanele care muncesc în Canada contribuie la acest sistem.

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec