Sunt hotărăt. Vreau să emigrez.
Ce am de făcut ?

Canada are nevoie de imigranţi. Nu toţi candidaţii sunt însă acceptaţi. Se face o selecţie.

Completaţi formularul de selecţie online pe www.emigrarecanada.ro, sau la oricare birou VIA Canada

Vom compara datele dvs cu cerinţele pentru emigrare.

Vă vom convoca la un interviu, dacă îndepliniţi cerinţele.

La interviu, vom verifica informaţiile dvs. Vom solicita ulterior să probaţi aceste informaţii, prin acte. Veţi face o vizită medicală. Vi se va verifica cazierul.

Dacă nu sunt probleme, vi se va elibera viza de emigrare.

Viza vă permite să intraţi în Canada ca imigrant. La sosire, intraţi într-un program de ajutor oferit noilor veniţi. Ajutorul vizează găsirea unei locuinţe, ocuparea unui loc de muncă. Aveţi acces gratuit la şcoală de limbă engleză / franceză.


Introduceti adresa de e-mail pentru a primi noutati si oferte promotionale din partea ViaCanada.

Autorizatie Calatorie Canada

Cetățenii români care doresc să intre în Canada în scop:

- Vizită la rude

- Turism

- Participare ca invitat la congres/simpozion/conferință

a) dacă intrați în Canada pe calea aerului, aveți nevoie de pașaport și autorizație electronică de călătorie

b) dacă intrați în Canada printr-un punct de frontieră terestru ori pe apă, aveți nevoie doar de pașaport.

Comandați on-line servicii de asistență pentru obținerea autorizației de călătorie.

Trimiteți mesaj email la office@viacanada.ro: NUME PRENUME COMAND AUTORIZAȚIE CĂLĂTORIE CANADA.

Cost 119 lei (nu include taxa autorităților, circa 21 lei)

Serviciile sunt subcontractate de către Paul Vandervennen Barrister and Solicitor, 45 St Nicholas street, Toronto, ON, Canada

Atenție: Puteți sta cel mult 6 luni în Canada.


--------------------------------------------------------------------------------

 

Munca în Canada

Autorizația de călătorie nu vă permite să lucrați pe perioada cât sunteți în Canada.

Pentru a lucra, aveți nevoie de un permis de muncă. În caz că sunteți prins că lucrați fără să aveți dreptul legal de muncă, riscați să fiți expulzat și să primiți interdicție de a intra în Canada.

 

Studii în Canada

Aveți nevoie de un permis de studii, pentru a studia legal în Canada. Ca simplu vizitator, puteți să urmați doar anumite cursuri de limbă engleză, franceză, programe de studii a căror durată nu depășește 6 luni.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Super Viza pentru Părinți și Bunici

Dacă doriți să vizitați copiii sau nepoții dvs stabiliți legal în Canada pentru o perioadă mai lungă de 6 luni, puteți cere Super Viza.

Noutati, evenimente

Pregatire Franceza pt candidatii cu destinatie Provinicia Quebec