Instalare, Reparatii, Intretinere

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Instalatii alarme
Tehnicienii electricieni si electronisti specializati in motarea instalatiilor de alarma, monteaza, intretin si repara materialul electronic folosit pentru folosit de publicul larg, de institutii, de societati si intreprinderi, cum ar fi sisteme audio si video. Lucreaza in firme de intretinere si de comercializare a acestor aparate, pentru distribuitori engros si in serviciile de intretinere si reparatii ale uzinelor de fabricatie a materialului electronic.

Salar mediu: 22,05 $ CAD / ora

Aparate gaz natural
Personalul de intretinere a canalizarilor de gaz natural cuprinde muncitorii care verifica si efectueaza intretinerea de rutina si reparatiile minore la instalatiile subterane si la liniile de distributie a gazului. Lucreaza in intreprinderi de distributie a gazului.

Salar mediu: 12,84 $ CAD / ora

Utilaj industrial
Acest grup de baza cuprinde tehnologii si tehnicienii din domeniul utilajului industrial, care executa lucrari de motaj de masini si instalatii din industrie si echipamente de transport. Lucreaza intr-o gama varianta de intreprinderi de fabricatie industriala.

Salar mediu: 19,00 $ CAD / ora

Instalatii de presiune – cazane
Acesti tehnologi si tehnicieni modeleaza, asambleaza, testeaza, intretin si repara cazane, cuve, reservoare, turnuri si alte structuri de cazane grele. Lucreaza in ateliere, instalatii industriale si de fabricatie, santiere navale, in constructii, in centrale de producere a electricitatii si in alte industrii similare.

Salar mediu: 21,33 $ CAD / ora

Mecanici – vezi MECANICI
Salar mediu: 15,99 $ CAD / ora