Noutati emigrare Canada

 

2019 Mai

Noua strategie de imigrare pentru francofoni a fost lansata, cu obiectivul de a creste numarul de imigranti francofoni ce doresc sa se stabileasca in afara Provinciei Quebec si a sprijini integrarea acestora in comunitatile selectionate, dintre care amintim Calgary AB si Prince George BC.
Precizam ca Ontario mentine programul de selectie special creat pentru francofoni ce aleg stabileasca in aceasta provincie.
Incurajam vorbitorii de limba franceza: verificati eligibilitatea candidaturii dvs pentru emigrare completand testul online: https://www.emigrarecanada.ro/testareonline/

2019 Mai

Autoritatile de imigratie ale Canadei anunta alocarea unui buget consistent pentru urmatorii 2 ani, in scopul imbunatatirii serviciilor adresate clientilor in particular pentru dezvoltarea call-centers si a capacitatii de procesare a cererilor de vizita, munca si studii.

2019 Martie

Autoritatile de imigratie ale Canadei aloca 2.000 noi locuri pentru emigrare prin programele provinciale, destinate lucratorilor care au contracte de munca pe durata determinata (temporary workers).

2019 Februarie

Doua noi programe de emigrare destinate ingrijitoarelor (caregivers).

2019 Ianuarie

Se lanseaza “Rural and Northern Immigration Pilot”, program de emigrare pilot cu durata de 5 ani, ce are ca obiectiv sprijinirea comunitatilor rurale si a celor aflate in nord, pentru atragerea si integrarea a noi imigranti ce vor contribui la dezvoltarea acestor regiuni.

2019 Ianuarie

Programul de sponsorizare pentru parinti si bunici pentru reintregirea familiei in Canada, primeste 20.000 locuri pe anul acesta!
Pentru informatii detaliate, accesati pagina https://www.emigrarecanada.ro/reunire-familie/