Consultanta si Contestatii

Copii conforme cu originalul certificate de autoritățile emitente

În caz că autoritățile canadiene de imigrație v-au solicitat copii certificate de autoritățile emitente, aveți modele pe care le puteți descărca și prezenta autorităților române când solicitați aceste acte:

Consultanță, Asistență și Reprezentare pentru candidati respinși.

Ați trimis cererea de emigrare și v-a fost returnată fără să fie tratată?

Ați fost respins/ă în urma examinării cererii de emigrare, pe parcursul tratării cererii ori la interviu?

Vi s-a returnat cec-ul ori vi s-a întârziat nejustificat tratarea cererii de emigrare?

Puteți contesta decizia, dacă decizia a fost dată în eroare, nelegal, fără temei ori fără a ține cont de starea de fapt.

Consultanță = analizăm motivul respingerii și vă informăm meritul unei contestații și căile de contestație disponibile

Asistență = vă întocmim contestația

Reprezentanță = vă reprezentăm pe parcursul contestației

Un mare număr de candidați au experiențe nefericite în procesul de emigrare. Multe din acestea se datorează serviciilor necorespunzătoare prestate de firme incompetente ori inconsecvenței în funcționarea autorităților de imigrație.

Observăm o înmulțire fără precedent a astfel de situații, în ultimul timp:

  • candidați refuzați;
  • candidați cărora li se restituie cererea de emigrare fără să fie tratată, după o perioadă lungă de așteptare fără noimă;
  • candidați cărora li se restituie fila cec pt plata taxei, cu înștiintarea “cec expirat”, fără nici o explicație de ce nu s-au încasat banii în termenul de valabilitate a cec-ului;
  • candidați cărora li se solicită rezultate la testele de competență lingvistică, chiar în condițiile în care cererea a fost inițiată anterior datei introducerii obligativități testelor;
  • candidați cărora li s-a suspendat tratarea cererii de emigrare, urmare a restricțiilor introduse de Provincia Quebec în 21 mar 2012.

Adresați-ne o cerere de revizuire dacă vă regăsiți în una din situațiile de mai sus sau sunteți nemulțumiți de modul în care a fost tratată cererea dvs de emigrare. Modalitatea de contact: trimiteți solicitarea dvs prin poșta electronică (email) la office@viacanada.ro. Timpul de răspuns poate fi peste 7 zile lucrătoare, datorită volumului mare de mesaje ce trebuiesc tratate.