Etapele Procesului de Emigrare

Determinarea eligibilității

Există numeroase programe prin care Canada recrutează imigranți.

Primul pas este să vedeți dacă dvs corespundeți cerințelor vreunuia din programele de emigrare.

Completați Testul de Eligibilitate.

Dacă există un program pentru care corespundeți, vă vom invita să inițiați procesul de emigrare. Treceți atunci urgent la următorul pas: Candidatura dvs trebuie înregistrată la autoritățile ce administrează programul ales, cât timp sunt locuri disponibile și sunt valabile cerințele cărora ați corespuns. Locurile sunt limitate, iar odată ocupate, programul încetează. Când se va redeschide, cerințele pot fi diferite.

Inițierea procesului, strângerea actelor

Candidații selecționați în urma testului sunt invitați să inițieze demersurile în vederea obținerii vizei de emigrare.

Vă veți prezenta la un birou de emigrare sau veți trimite o cerere online.

Vă vom comunica ce acte vă sunt necesare în procesul de emigrare precum și alte informații pentru ca să înțelegeți temeinic ce aveți de făcut și care va fi traseul cererii dvs de emigrare.

Vă vom asista în procurarea, redactarea și strângerea actelor.

Odată ce strângeți actele, le predați la un birou de emigrare sau ni le trimiteți fie cu poșta electronică (prin e-mail) fie cu poşta terestră.

$$$ Va trebui să achitați serviciile necesare la această etapă: Consilierea, stabilirea actelor necesare și asistența în pregătirea actelor.

Examinarea actelor

Vom examina actele primite de la dvs. Vom determina modul în care acestea arată conformitatea cu cerințele de emigrare: vom determina punctajul obținut de dvs la fiecare din factorii din grila de selecție pentru emigrare. Dacă e nevoie, vă vom consilia pentru a vă crește punctajul la factorii deficitari ori pentru a suplimenta actele. Dacă e nevoie, vă vom solicita să susțineți un test de competență lingvistică în engleză și/sau franceză.

Vă vom recomanda programul de emigrare ce potrivește cel mai bine caracteristicilor dvs.

$$$ Va trebui să achitați serviciile aferente aceastei etape: Examinarea actelor, evaluarea candidaturii, calculul punctajului și consilierea.

Dacă e nevoie, va trebui să achitați costul testului de engleză și/sau franceză.

 

In continuare, procesul de obținere a vizei urmează trasee diferite funcție de programul de emigrare ales. Accesați pagina internet ce descrie etapele programului ales de dvs: